"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
דיווח: משלחת צה"ל בכירה ביקרה במצרים; קהיר מזהירה - "הפרת הסכם תיענה בהפרה"
המשלחת רמת הדרג ביקרה בקהיר ביום שישי האחרון, כך לפי העיתון הקטארי "אל-ערבי אל-ג'דיד" • עוד דווח בעיתון כי המשלחת הישראלית דנה בנושאים הנוגעים להתחייבות של ישראל לסגת מציר פילדלפי במסגרת הסכם הפסקת האש
גבול מצרים. צילום: אורן כהן

דיווח: משלחת צה"ל בכירה ביקרה במצרים; קהיר מזהירה - "הפרת הסכם תיענה בהפרה"

המשלחת רמת הדרג ביקרה בקהיר ביום שישי האחרון, כך לפי העיתון הקטארי "אל-ערבי אל-ג'דיד" • עוד דווח בעיתון כי המשלחת הישראלית דנה בנושאים הנוגעים להתחייבות של ישראל לסגת מציר פילדלפי במסגרת הסכם הפסקת האש

שחר קליימן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

העיתון הקטארי "אל-ערבי אל-ג'דיד" דיווח הערב (ראשון) על משלחת צבאית ישראלית רמת דרג שביקרה בקהיר ביום שישי האחרון. לפי הדיווח, המשלחת עסקה בסידורי ביטחון הנוגעים לאזורי הגבול, לרבות הגבול שבין מצרים לעזה. כמו כן, עלה נושא התפרסות צבא מצרים בחצי האי סיני.

הפגנת ענק במצרים%3A "ישראל תיפול"%2F%2F רשתות חברתיות

עוד דווח בעיתון כי המשלחת הישראלית דנה בנושאים הנוגעים להתחייבות של ישראל לסגת מציר פילדלפי במסגרת הסכם הפסקת האש. על פי ההסכם, בסוף השלב הראשון (היום ה-42) ולאחר שחרור 33 חטופים, ישראל אמורה להתחיל בנסיגה שתושלם ביום ה-50 להפסקת האש. כלומר, במסגרת שלב ב', או במסגרת הארכה של שלב א'.

"הפרה תיענה בהפרה"

הצדדים דנו בנושאים הקשורים לנספחים הביטחוניים של הסכם השלום בין ישראל למצרים. לפי "אל-ערבי אל-ג'דיד", המשלחת הישראלית היא זו שהעלתה את סוגיית ההתפרסות של צבא מצרים באזור חצי האי סיני עם נשק כבד. על רקע, גורמים מצריים הדגישו בפני עמיתיהם הישראלים כי "כל הפרה של ההסכם מהצד הישראלי תיענה בהפרה מהצד המצרי".

נשיא מצרים א-סיסי עם ראש ה-CIA, צילום: ללא קרדיט

לפי הדיווח הערבי, הצד הישראלי הדגיש כי יש סעיפים בנספחים הביטחוניים שיש לתקן, שכן הם לא עונים על הצרכים של ישראל. בהמשך לכך, צוין כי הצד המצרי לא הביע התנגדות לקיום פגישה נוספת שבה יתקיים דיון בנושא "כשהאווירה תתאים לכך".

מוקדם יותר היום (ראשון), הודיעה מצרים על פסגה בינערבית שתתקיים בקהיר ב-27 בפברואר כדי לעסוק בהתפתחויות ברצועת עזה. בפסגה ישתתפו חברות הליגה הערבית.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...