"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
צפו

לאחר חתימת השר כ"ץ: העצורים המנהליים ביו"ש חוגגים את שחרורם

העצורים ששוחררו תועדו חוגגים את יציאתם • אביו של אחד העצורים התנגד: "אם בני הוא מחווה בגלל שחרור מחבלים - לא תודה"

,עודכן
0השמעה
העצור המנהלי אברהם שפירא משתחרר ממעצר. צילום: ללא

לאחר ששר הביטחון ישראל כ"ץ חתם הבוקר (שישי) עלביטול מיידי המעצרים של המנהליים למתיישבים ביו"ש- משפחותיהם חוגגות את יציאתם ממעצר בשעות האחרונות, ללא הארכה.

אליקים הראל וידיעה שטיין לאחר השחרור ממעצר מנהלי

עם זאת, דידיה שטיין, אביו של העצור המנהלי ידיעה שטיין שהשתחרר היום, קרא לשר הביטחון: "אם בני הוא מחווה בגלל שחרור מחבלים - לא תודה. אני קורא לשר כ"ץ שלא לשחרר מחבל אחד. החלטת שר הביטחון ישראל כ"ץ על שינוי קונספציה היא החלטה אמיצה וצודקת מאין כמותה - אך אנחנו לא כלי להכשרת שחרור סיטונאי של מחבלים".

שר הביטחון ישראל כ"ץ חתם על ביטול הצווים המנהליים,צילום: משרד הביטחון

שר הביטחון הדגיש בהצהרתו כי הוא מתכוון לשחרר את העצורים טרם כניסת השבת, לקראת שחרור האסירים הביטחוניים בעסקה בשבוע הבא: "עדיף שישמחו משפחות מתיישבים יהודים מאשר משפחות מחבלים משוחררים", אמר כ"ץ. מדובר במספר בודד של עצורים יהודים, וההחלטה כוללת את שחרורם המיידי לבתיהם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר