"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
לפחות 3,500 מחבלי חיזבאללה חוסלו במלחמה - אלפים רבים נפצעו
במערכת הביטחון מדגישים כי נדרש מכשול משמעותי, כמו החומה באורך 130 ק"מ שבנייתה כבר החלה • ההערכה כי בצד השני יהיה כוח שיהיה מעוניין לצאת למתקפה בשנים הבאות
לוחמי חטיבת האש 282 לוחמים בגבול הצפון. צילום: דובר צה"ל

לפחות 3,500 מחבלי חיזבאללה חוסלו במלחמה - אלפים רבים נפצעו

במערכת הביטחון מדגישים כי נדרש מכשול משמעותי, כמו החומה באורך 130 ק"מ שבנייתה כבר החלה • ההערכה כי בצד השני יהיה כוח שיהיה מעוניין לצאת למתקפה בשנים הבאות

,עודכן
0השמעה
[object Object]

בצה"ל מעריכים כי יותר מ-3,500 פעילי חיזבאללה נהרגו במלחמה, ועוד אלפים נפצעו - כך שמדובר בפגיעה קשה ומשמעותית בכוח האדם של ארגון הטרור. ברוב ההאזורים שבהם התבסס חיזבאללה בלבנון נפגעו יותר מ-50 אחוזים מיכולותיו הבסיסיות.

רשתות ערביות

ביום השני להפסקת האש בצפון מדגישים בצה"ל כי יכולות ההגנה בגבול יחוזקו. יוקם מכשול שבנייתו תתקיים בשבועות הקרובים ויהיו יותר כוחות לאורך הגבול.במערכת הביטחון גורסים כי נדרש מכשול משמעותי, כמו החומה באורך 130 ק"מ שבנייתה כבר החלה. הסיבה לכך היא ההערכה כי בצד השני יהיה כוח שיהיה מעוניין לצאת למתקפה בשנים הקרובות.

בצה"ל מודים כי יתקשו לסנן את מחבלי חיזבאללה המתגוררים באזור מקרב התושבים. עוד מודגש כי הצבא לא יגיב בהכרח מול כל לבנוני שיניף דגלי חיזבאללה, אלא אם הוא יסכן את הכוחות.

שיירה של צבא לבנון,צילום: רויטרס

בצבא מדגישים כי ניתנו לחיילים הוראות פתיחה באש, וכי פעילי חיזבאללה יסוכלו ככל שיתקרבו למרחב. לא יתאפשר גם לאזרחים להתקרב לחיילים. האתגר יהיה להצליח להעביר חלק מהשליטה במרחב לצבא לבנון בהמשך. בשלב זה, נשמר חופש פעולה באופן מלא לאכוף בכל המרחב.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו