"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

השר כ״ץ לא אישר שני מינויים של הרמטכ״ל: ״לבחון את הקשר שלהם לאירועי 7 באוקטובר״

שר הביטחון ישראל כ"ץ אישר את רשימת המינויים לדרגות אל"ם ותא"לים כפי שהומלצה ע"י הרמטכ"ל • עם זאת, עיכב את קידומם של שני קצינים מפיקוד הדרום • בכוונתו להיפגש עם משפחות התצפיתניות ממוצב נחל עוז לשמוע את עמדתן • כ"ץ הודיע שלא יאשר מינויים - וחשף שם של בעל תפקיד מסווג

,עודכן
0השמעה
שר הביטחון ישראל כ"ץ והרמטכ"ל הרצי הלוי (ארכיון). צילום: שירה קינן, משרד הביטחון

שר הביטחון ישראל כ"ץ הודיע היום (ראשון) כי אישר את רשימת המינויים בצה"ל לדרגות אל"ם ותא"לים, כפי שהומלצה על ידי הרמטכ"ל.

עם זאת, הוא החליט לעכב את קידומם של שני קצינים מפיקוד הדרום – קצין האגם אל"ם אפרים אבני וקצין ההנדסה סא"ל א' – עד לבחינה מעמיקה של תפקודם במהלך אירועי ה-7 באוקטובר ובמהלך המלחמה.

בית שנפגע בשבעה באוקטובר בקיבוץ כרם שלום,צילום: גדעון מרקוביץ

כ"ץ עבר עבירת ביטחון מידע וחשף את שמו של אחד הקצינים שאמור להיות חסוי - לאחר מכן פרסם הודעה מתוקנת ללא שמו

שר הביטחון ציין כי במסגרת הבדיקה בכוונתו להיפגש עם משפחות התצפיתניות ממוצב נחל עוז כדי לשמוע את עמדתן בנוגע למעורבות הקצינים.

על פי ההחלטה, הקידום של הקצינים יעוכב בשלב זה עד שיושלמו הבדיקות ויתבררו ממצאים לגבי הקשר שלהם לאירועים הביטחוניים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר