"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הפיגוע בבאר שבע: המחבל ירד מאוטובוס, נכנס לסניף מקדונלדס - ופתח בירי | כל מה שאפשר לספר
בפיגוע הירי נרצחה צעירה בת 19, 10 נפצעו באורחים שונים • חובשים צבאיים שבמקרה שהו בתחנה המרכזית טיפלו בפצועים עד שהגיעו חובשי מד"א לזירה • עדת ראייה סיפרה: "באנו לקנות כרטיסים לאוטובוס וראינו נהירה של אנשים רצים וצורחים"
זירת הפיגוע בתחנה המרכזית בבאר שבע. צילום: איחוד הצלה
דקה אחר דקה

הפיגוע בבאר שבע: המחבל ירד מאוטובוס, נכנס לסניף מקדונלדס - ופתח בירי | כל מה שאפשר לספר

בפיגוע הירי נרצחה צעירה בת 19, 10 נפצעו באורחים שונים • חובשים צבאיים שבמקרה שהו בתחנה המרכזית טיפלו בפצועים עד שהגיעו חובשי מד"א לזירה • עדת ראייה סיפרה: "באנו לקנות כרטיסים לאוטובוס וראינו נהירה של אנשים רצים וצורחים"

רונית זילברשטיין
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

צעירה כבת 25 נרצחה היום (ראשון) בפיגוע שאירע בתחנה המרכזית בבאר שבע, 10 בני אדם נוספים נפצעו באורחים שונים.

מפרטים חדשים עולה כי המחבל, אחמד סעיד סלימאן אלעוקבי, בן 29 מהכפר אלגרין (Algrain) ובעל עבר פלילי, ירד מאוטובוס, שלף אקדח, נכנס לסניף מקדונלדס ופתח בירי. חיילים שהיו במקום נכנסו לסניף עם נשקים שלופים וחיסלו אותו. עדי ראייה ששהו במקום סיפרו כי "המחבל לבש אפוד קרמי". כוחות משטרה רבים של המחוז הדרומי נמצאים עדיין בזירה.

תיעוד%3A הפיגוע בתחנה המרכזית בבאר שבע %2F%2F מצלמות אבטחה

הטיפול הראשוני בזירת הפיגוע ניתן על ידי חובשים צבאיים ששהו בתחנה המרכזית. לאחר מכן הגיעו למקום כוחות מד"א ואיחוד הצלה שימשיכו בטיפול בפצועים.

ראש העיר באר שבע רוביק דנילוביץ הגיע לזירה: "מדובר באירוע קשה עם נפגעים ונפגעות. קיבלתי דיווח ממפקד המחוז והצוות המקצועי של גורמים הביטחון השונים. הכל בשליטה מלאה. אנחנו כעיר עושים את הכל על מנת להחזיר את החיים לשגרה מלאה. ראיתי את האירוע, הייתה תגובה מהירה מאוד של שוטרים חיילים ואזרחים. הפיגוע הוא פיגוע קשה. אנחנו נמצאים בימים מאתגרים, רגישים, אנא גלו עירנות. אנחנו בפריסה מלאה וכוחות היבטחון מתוגברים. מדובר ברוצח נאלח".

מפקד מחוז הדרום בזירת האירוע, צילום: דוברות המשטרה

אחת מעדות הראייה סיפרה מוקדם יותר ל-ynet: "באנו לקנות כרטיסים לאוטובוס וראינו נהירה של אנשים רצים וצורחים ורצנו החוצה". עדה נוספת שיתפה: "שמעתי יריה וצעקות. זה התחיל ממקדונלד'ס ואנחנו היינו באמצע".

עטיה נסראסה מתנדב ביחידה 360 - זק"א מצוות נגב שהגיע תוך דקות לזירה סיפר: "כשהגעתי לזירה נתקלתי בזירה קשה ומזעזעת. לאחר מאמצי פעולות החייאה ,בצער רב כוחות הרפואה נאלצו לקבוע את מותה של צעירה כבת 25. יחד עם מתנדבים נוספים אנו מסייעים לכוחות המז"פ בשטח, ומטפלים בכבוד המת ואיסוף הממצאים הרבים שנפרסו על פני שטח רחב".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...