"צה״ל יתקוף בשעות הקרובות מטרות טרור במרחב לבנון, להסרת איומים של חיזבאללה ולהשמדת מטרות חיזבאללה": כך אמר דובר צה"ל תא"ל דניאל הגרי בהצהרה שקיים לתקשורת הבוקר (שני) ובה הזהיר את האוכלוסיה האזרחית בלבנון לקראת פעילות צה"ל.
"לכל תושבי הכפרים בלבנון, בזמן הקרוב צה״ל יתקוף מטרות טרור בלבנון. אנחנו קוראים לכל מי שנמצא בסמוך לנכסים או בתוך בתים, בהם חיזבאללה מסתיר אמצעי לחימה, להתרחק מהם מיד. זאת לשם ביטחונכם והגנתכם", אמר הגרי.
עוד הוסיף: "חיזבאללה מסכן אתכם ואת משפחותיכם. חיזבאללה מתכנן לשגר את אמצעי הלחימה האלה לעבר שטח מדינת ישראל, תתרחקו מהם מיד לשם הגנתכם!"
הגרי הציג את השיטה בה חיזבאללה נוקט על מנת להסתיר כלי נשק במבנים בדרום לבנון, ונתן דוגמה של ניסיון לשיגור טיל שיוט ממבנה, כאשר קצהו נחשף מתוך פתח מיוחד בבניין.
בנו של נסראללה: מנהיג חיזבאללה חוסל כשהוא שבור ומדוכא בעקבות מתקפת הביפרים
משאיות עמוסות ארונות מחבלים: חיזבאללה קיים לוויה לאנשיו בכפר עיתרון
פרסומת | יום פתוח באקדמית אחוה 18.3
"לא ציפינו שמחבלי רדואן ייכנעו": התחבולה שחילצה את לוחמי גולני מהיעד המבוצר בלבנון
איראן קרובה מתמיד לפצצה: הזינוק המדאיג במלאי האורניום המועשר
כמו כן, דובר צה"ל בערבית אל״ם אביחי אדרעי פרסם אזהרה דחופה לתושבי הכפרים בלבנון: "אם אתם נמצאים במבנה או ליד מבנה שחיזבאללה עושה בו שימוש לאחסון נשק או אמצעי לחימה, עליכם לפנות את המבנה הזה ולהתרחק ממנו לאלתר. כל מי שנמצא ליד פעילי חיזבאללה או אמצעי לחימה של הארגון מעמיד עצמו בסכנה".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
![[object Object]](/wp-content/uploads/2024/05/15/06/whatsapp-israelhayom-m-150-.gif)