"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ההסלמה בצפון: צה"ל השמיד כ-180 מטרות בלבנון; שריפות בצפת לאחר מטחי ירי
עשרות שיגורים לצפון מהבוקר בתגובה לתקיפת צה"ל שגרמה למותם של בכירים בארגון הטרור חיזבאללה • בצל המתיחות לאחר רצף האירועים בלבנון המרחב האווירי בצפון הארץ נסגר לתנועת כלי טיס אזרחיים • בחיזבאללה טענו כי שיגרנו קטיושות לעבר בסיס הגנה אווירית באזור ביריה בגליל
שריפת בית בקדיתא. צילום: כבאות והצלה

ההסלמה בצפון: צה"ל השמיד כ-180 מטרות בלבנון; שריפות בצפת לאחר מטחי ירי

עשרות שיגורים לצפון מהבוקר בתגובה לתקיפת צה"ל שגרמה למותם של בכירים בארגון הטרור חיזבאללה • בצל המתיחות לאחר רצף האירועים בלבנון המרחב האווירי בצפון הארץ נסגר לתנועת כלי טיס אזרחיים • בחיזבאללה טענו כי שיגרנו קטיושות לעבר בסיס הגנה אווירית באזור ביריה בגליל

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

הסלמה בגזרה הצפונית:עשרות שיגורים לצפון מהבוקר בתגובה לתקיפת צה"ל שגרמה למותם של בכירים בארגון הטרור חיזבאללה, סך כל ההרוגים בתקיפה הישראלית בדאחייה, על פי שר הבריאות הלבנוני: 31, בהם 3 ילדים ו-7 נשים. במהלך היום, בצה"ל דיווחו על כ-180 מטרות שהושמדו בעומק לבנון.

מוקדם יותר הבוקר, דווח על כטב"ם ישראלי אשר תקף רוכב אופנוע בכפר חאמול בדרום לבנון, במקום הרוג בעל אזרחות סורית. בצל המתיחות לאחר רצף האירועים בלבנון המרחב האווירי בצפון הארץ נסגר לתנועת כלי טיס אזרחיים, בצפת הונחו התושבים להישאר בקרבת מרחבים מוגנים.

תקיפות ישראליות בלבנון, צילום: רויטרס

בהמשך היום בשעות הצהריים, דווח על תקיפות צה"ל בעומק לבנון - באזור אלבקאע, ריחאן מחמודיה, תקיפות נוספות באזור מידון, אלח'רדלי, כפר רמאן, מרג'עיון. - 180 מטרות הותקפו סך הכל. דקות לאחר הדיווח, החלו אזעקות בגליל העליון, צפת והסביבה. בחיזבאללה טענו כי שיגרנו קטיושות לעבר בסיס הגנה אווירית באזור ביריה בגליל. כתוצאה מאותם שיגורים, החלה שריפה במרחב צפת ובבית בקדיתא.

כב"ה צפון

בתקיפה מדוייקת אמש (שישי) מטוסי קרב של חיל האוויר, בהכוונה מודיעינית של אגף המודיעין, תקפו וחיסלו את ראש מערך המבצעים ומפקד כוח רדואן של ארגון הטרור חיזבאללה, איבראהים עקיל, במהלך פגישה עם מפקדים מכוח רדואן בשכונת הדאחייה. בנוסף לעקיל חוסלו בתקיפה 15 מחבלים נוספים בארגון הטרור חיזבאללה, ביניהם מפקדים בכירים בשרשרת הפיקוד של ׳כוח רדואן׳.

מפקדי ׳כוח רדואן׳ שחוסלו בתקיפה, צילום: דובר צה"ל
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...