"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

״האפשרות להסדרה בצפון חולפת": שר הביטחון שוחח עם מזכיר ההגנה האמריקני

גלנט ואוסטין שוחחו על המאמצים השונים להשבת החטופים, והמחויבות להחזרת תושבי הצפון לביתם לאחר שינוי המצב הביטחוני • כמו כן, השניים דנו בתוקפנות של החות׳ים נגד ישראל, שר הביטחון הדגיש כי מדובר באיום על האזור כולו

,עודכן
0השמעה
גלנט ואוסטין (ארכיון). צילום: אריאל חרמוני, משרד הביטחון

שר הביטחון יואב גלנט, שוחח הלילה (בין ראשון לשני) עם מזכיר ההגנה האמריקני, הגנרל לויד אוסטין. השניים שוחחו על המאמצים השונים להשבת החטופים, והמחויבות להחזרת תושבי הצפון לביתם לאחר שינוי המצב הביטחוני.

גלנט משוחח עם אוסטין, הלילה,צילום: ללא

בשיחתם, שר הביטחון גלנט אמר כי האפשרות להסדרה בצפון חולפת וחיזבאללה ממשיך לקשור עצמו לחמאס, והדגיש כי מדינת ישראל מחויבת להרחקת חיזבאללה מדרום לבנון ולהשבת התושבים לביתם בביטחון.

השר גלנט והמזכיר אוסטין שוחחו על המאמצים להגיע למתווה להשבת חטופים, שר הביטחון אמר לעמיתו האמריקני כי בכל מצב, מערכת הביטחון תמשיך לפעול לפירוק החמאס ולהשבת החטופים המוחזקים בשבי החמאס ברצועת עזה - בכל דרך.

מזכיר ההגנה האמריקני לויד אוסטין,צילום: איי.אפ.פי

כמו כן, השניים דנו בתוקפנות של החות׳ים נגד ישראל, שר הביטחון הדגיש כי מדובר באיום על האזור כולו, ואמר כי ישראל כבר הוכיחה כיצד היא פועלת נגד גורמי הטרור המנסים לפגוע בה.

שר הביטחון גלנט הביע את הערכתו בפני מזכיר ההגנה אוסטין על מחויבותו למען ביטחון ישראל, ועל פעולותיו עבור שימור יתרונה האיכותי באזור.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר