"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הרמטכ"ל בגבול הצפון לאחר החיסול בביירות: "הכוונה שלנו בחיזבאללה זה לא לחזור ל-6 באוקטובר"
רב-אלוף הרצי הלוי ביקר בתרגיל החטיבתי של חטיבת כפיר בגבול הצפון • בהתייחסות לחיסולו של "רמטכ"ל חיזבאללה" אמר: "מוחסן לא יהיה, אבל גם אנחנו לא מוכנים שהמצב יחזור לנוכחות על הגבול"

Loading...

הרמטכ"ל בגבול הצפון לאחר החיסול בביירות: "הכוונה שלנו בחיזבאללה זה לא לחזור ל-6 באוקטובר" // דובר צה"ל

הרמטכ"ל בגבול הצפון לאחר החיסול בביירות: "הכוונה שלנו בחיזבאללה זה לא לחזור ל-6 באוקטובר"

רב-אלוף הרצי הלוי ביקר בתרגיל החטיבתי של חטיבת כפיר בגבול הצפון • בהתייחסות לחיסולו של "רמטכ"ל חיזבאללה" אמר: "מוחסן לא יהיה, אבל גם אנחנו לא מוכנים שהמצב יחזור לנוכחות על הגבול"

לילך שובל
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

הרמטכ״ל, רב-אלוף הרצי הלוי, ביקר היום (רביעי) בתרגיל החטיבתי של חטיבת כפיר בגבול הצפון. בנוסף, נפגש הרמטכ״ל עם ראש מועצת ירכא, סלמאן מולא. הלוי התייחסלחיסול בביירות של של מספר 2 בחיזבאללה, פואד שכר: "האיש הזה היה אחראי לכל מתן ההוראות, ל-12 ילדים שנהרגו בשבת אחר הצהריים במג'דל שמס, להרוג שיש לנו אתמול בגושרים".

"אתמול אחר הצהריים הייתה לנו הזדמנות להרוג את מוחסן. מוחסן הוא הדמות הצבאית הכי בכירה בחיזבאללה, והוא גם בן אדם קרוב מאוד לנסראללה, הוא בעצם מסדר לו את כל הדברים הצבאיים, סידר לו בלשון עבר", אמר הלוי.

הרמטכ"ל בגבול הצפון, צילום: דובר צה"ל

"יש לנו ביטחון במהלכים המתוכננים שלנו קדימה, כי הכוונה שלנו בחיזבאללה זה לא לחזור ל-6 באוקטובר. מוחסן לא יהיה, אבל גם אנחנו לא מוכנים שהמצב יחזור לנוכחות על הגבול, ל-200 מטר ממטולה, או משתולה, או מראש הנקרה. צה"ל יודע לפעול ולהגיע גם לחלון מסוים בשכונה בביירות, הוא יודע לתקוף גם בנקודה מסוימת בתת הקרקע, ואנחנו גם יודעים לצאת לתמרון פנימה חזק מאוד, ואתם השבוע מתאמנים על זה, והדבר הזה הוא יכולת מאוד חשובה".

הרמטכ"ל בגבול הצפון, צילום: דובר צה"ל

התרגיל התקיים בשיתוף פעולה רב זרועי, במהלכו תרגלו לוחמי חטיבת כפיר מגוון תרחישי קיצון, לחימה בשטח סבוך והררי, הפעלת אש ולחימה בשטח בנוי, כחלק מהגברת המוכנות ללחימה בגזרה הצפונית.

במקום נכחו גם מפקד פיקוד הצפון, אלוף אורי גורדין, מפקד פיקוד המרכז, אלוף אבי בלוט, מפקד פיקוד ההכשרות והאימונים, אלוף דוד זיני, מפקד אוגדה 99, תת-אלוף ברק חירם, מפקד המרכז הלאומי לאימונים ביבשה, תת-אלוף קובי הלר ומפקדים נוספים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...