"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"על הניסים": כך סיקרו בתקשורת החרדית את בלימת המתקפה האיראנית
טייסי חיל האוויר, לוחמי צה"ל ומפתחי מערכות ההגנה - כל אלה נשארו בצד בעיתונות החרדית, אל מול התודה לקב"ה על גודל הנס • "בלימת ההתקפה עלתה לישראל הון עתק. בערך כמה שקיצצו מתקציבי הישיבות"
יירוטים מעל הר הבית, אמש. צילום: 27א'

"על הניסים": כך סיקרו בתקשורת החרדית את בלימת המתקפה האיראנית

טייסי חיל האוויר, לוחמי צה"ל ומפתחי מערכות ההגנה - כל אלה נשארו בצד בעיתונות החרדית, אל מול התודה לקב"ה על גודל הנס • "בלימת ההתקפה עלתה לישראל הון עתק. בערך כמה שקיצצו מתקציבי הישיבות"

מירב סבר
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

לאחר יממה מותחת ומורטת עצבים שעברה על מדינת ישראל, יממה שהסתיימה בהצלחה מרשימה של חיל האוויר שהצליחו ליירט 99% מהטילים והכטב"מים ששיגרה איראן, הכותרות בעיתונות החרדית מהללות את הנס.

"על הניסים ועל הנפלאות. 331 שיגורים - 0 נפגעים", נכתב בכותרת העיתון החסידי "המבשר". במאמר המערכת של העיתון תחת הכותרת "נס להתנוסס" נכתב: "לילה שבו פרש הקב"ה עלינו ברחמיו וזיכנו בנס גלוי".

הכותרת בעיתון הליטאי החרדי החשוב והנפוץ ביותר "יתד נאמן" הבוקר הייתה: "על ניסיך שבכל יום וטובותיך. שישים טון חומרי נפץ יורטו בדרך לישראל".

"ייקח לנו שנים, שנים! לעכל את הניסים שקרו לנו הלילה", כתב אריה ארליך עורך השבועון החרדי "משפחה".

סוכנות הידיעות IRNA

שלמה קוק, עורך השבועון החרדי "בקהילה" כתב: "הן אמנם הרגישו כמו נצח ושיתקו מדינה שלמה, אבל הן היו בסך הכל 26 דקות – כמניין שמו של מי שאמר והיה העולם. חשבנו שהשמים ייפלו, והדבר היחיד שנפל מהשמים הוא ניסים. שרשרת של ניסים בלתי נתפסת.

"כשהאמנו בעוצמתה הביטחונית של מדינת ישראל – קיבלנו 1,200 נרצחים ו-253 חטופים בבוקר אחד שגרר אותנו למלחמה קשה שסופה אינו נראה באופק. כשחששנו כל כך מאיראן – ראינו שהם טובים בעיקר באיומים. הבל הבלים, אמר קהלת. הכל הבל".

בצלאל קהאן, שדרן ותיק ברדיו החרדי "קול ברמה" אמר בשידור: "בלימת ההתקפה עלתה לישראל הון עתק. בערך כמה שקיצצו מתקציבי הישיבות. חבל שישראל לא זכתה לתת את הכסף הזה לישיבות".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...