דיווחים: שבעה בני אדם נהרגו בתקיפת חיל האוויר בדרום לבנון; צה"ל: מחבל מרכזי חוסל
על פי רשת "אל-מיאדין" המזוהה עם ארגון חיזבאללה, התקיפה כוונה למרכז של "הקבוצה הרפואית האיסלאמית בעיירה אל-הבאריה • כמו כן דווח כי נמשכים החיפושים אחר הרוגים נוספים מתחת להריסות • חיזבאללה: התקיפה הזאת "לא תעבור ללא תגובה או עונש"
,עודכן
0השמעה
לאחר חיסול שבעה מחבלים בלבנון: עשרות שיגורים במטח לצפון
לפחות שבעה בני אדם נהרגו בתקיפה לילית (בין שלישי לרביעי), של חיל האוויר הישראלי בעיירה אל-הבאריה הנמצאת בדרום לבנון.
آثار الدمار في مركز جهاز الطوارىء والإغاثة في بلدة الهبارية بجنوب لبنان بعد أن قصفه العدو الصهيوني مما أدى لاستشهاد 7 أشخاص.pic.twitter.com/gUvej5Opaa
— شبكة الفرقان - Network Al-Furqan (@alforgannet)March 27, 2024
במבנה חוסל מחבל מרכזי המשויך לארגון "הג'מעה איסלאמיה" שקידם בעבר מתווים לעבר שטח ישראל ואיתו מחבלים נוספים ששהו במבנה. מדובר בארגון שמזוהה עם האחים המוסלמים ומנהל שיתופי פעולה עם חמאס וחיזבאללה.
על פי רשת "אל-מיאדין" המזוהה עם ארגון חיזבאללה, התקיפה כוונה למרכז של "הקבוצה הרפואית האיסלאמית בעיירה. כמו כן דווח כי נמשכים החיפושים אחר הרוגים נוספים מתחת להריסות.
חיזבאללה פרסם הודעה שבה הוא מגנה את התקיפה בדרום לבנון על "מרכז ההתאחדות הרפואית האסלאמית". בארגון הטרור איימו כי התקיפה הזאת "לא תעבור ללא תגובה או עונש".
כזכור, השבוע צה"ל תקף באזורצפון לבנון ובאזור בעלבכ -בנקודות הצפוניות ביותר מפרוץ המלחמה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו