הרטמכ"ל על חודש הרמדאן: "הכוחות דרוכים, כל אירוע משפיע על שאר הזירות"

את הדברים אמר במסגרת סיור ביהודה ושומרון, שם הציג את תמונת המצב והערכות הכוחות לחודש המתוח • ״כבר השבוע היו כמה ניסיונות פיגוע במקומות שונים והאתגר שלכם זה להצליח לשמר את השקט בכל החודש המתוח הזה", אמר

הרמטכ"ל בסיור בבנימין לקראת הרמדאן: "הכוחות דרוכים בכל הזירות"

"הכוחות ערוכים בכל מקום": על רקע המתיחות עם תחילת חודש הרמדאן, הרמטכ"ל, רב אלוף הרצי הלוי קיים אתמול (שישי) סיור במרחב בנימין שביהודה ושומרון, שם הציג את תמונת המצב והערכות הכוחות לחודש.

הרמטכ"ל בהערכת מצב ביו"ש, צילום: דובר צה"ל

״כבר השבוע היו כמה ניסיונות פיגוע במקומות שונים והאתגר שלכם זה להצליח לשמר את השקט בכל החודש המתוח הזה", אמר. אנחנו במלחמה רב זירתית - לבנון, סוריה, איו״ש ועזה וגם דברים יותר רחוקים. אנחנו עובדים ביחד, כל אחד בצה״ל, מג״ב, יש לו אחריות על כל הזירות, כי כל אירוע שקורה באחת הזירות הוא משפיע ויכול לייצר הדבקה גם באזורים אחרים״. עוד הוסיף: "צריך להיות מאוד עירניים, מאוד קפדנים, עם אבטחה מאוד טובה". 

הרמטכ"ל בהערכת המצב, צילום: דובר צה"ל

עוד השתתפו בהערכת המצב: מפקד אוגדת איו״ש, תת-אלוף יקי דולף, מפקד חטיבת בנימין, אלוף-משנה לירון ביטון ומפקדים נוספים. בנוסף, פגש את כוחות צה״ל ומג״ב הפרוסים בגזרה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר