"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ארגון המזוהה עם חיזבאללה מאיים על חייו - האבטחה על ח"כ סוכות תוגברה
סרטון ובו איומים ברצח כלפי חבר הכנסת צבי סוכות פורסם על ידי ארגון טרור לבנוני שאחראי על פיגועים שבוצעו בעבר כלפי יעדים ישראלים • "איומים והפחדות של טרוריסטים לא ישפיעו על העשיה שלי", הוא מסר בתגובה • המשטרה העלתה את רמת האיום על הח"כ לדרגה 3
צבי סוכות בחווארה (ארכיון). צילום: שמואל בוכריס

ארגון המזוהה עם חיזבאללה מאיים על חייו - האבטחה על ח"כ סוכות תוגברה

סרטון ובו איומים ברצח כלפי חבר הכנסת צבי סוכות פורסם על ידי ארגון טרור לבנוני שאחראי על פיגועים שבוצעו בעבר כלפי יעדים ישראלים • "איומים והפחדות של טרוריסטים לא ישפיעו על העשיה שלי", הוא מסר בתגובה • המשטרה העלתה את רמת האיום על הח"כ לדרגה 3

חנן גרינווד
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

לאחר שארגון טרור לבנוני שאחראי על פיגועים שבוצעו בעבר כלפי יעדים ישראלים פרסם היום (שני) סרטון ובו איומים ברצח כלפי חבר הכנסת צבי סוכות, הודיע הערב קצין הכנסת לסוכות כי רמת האיום שלו תעלה, והוא יאובטח ברמה 3.

בכיר חיזבאללה "חג' ג'יהאד" משגר איומים לעבר ישראל בפנים מטושטשות (12.08.2023)

בסרטון הוצגו תמונות השר בן גביר וח"כ סוכות, כשעליהן מונח קליע, ולאחר מכן נראה בית קברות ותמונת ח"כ סוכות בתוך מטרה בכוונת. "המטרות מוכנות והמוות קרוב אליך מאוד", כתבו בארגון. "אכן, 'השעה' (יום הדין) היא מועדם, ו'השעה' קשה יותר ומרה יותר" - נאמר בסרטון, אותו פרסם ארגון "כוחות הגליל - זאבים בודדים - הסיוט הראשון של ישראל", שכבר נטל בעבר אחריות על פיגוע.

סוכות מסר בתגובה: "איומים והפחדות של טרוריסטים לא ישפיעו על העשיה שלי, אמשיך לפעול למען ביטחון תושבי יהודה ושומרון כיו"ר ועדת משנה חוץ וביטחון לענייני יו"ש".

ח"כ צבי סוכות (ארכיון), צילום: אורן בן חקון

כזכור, דרגת איום ברמה 3 ניתנה בעבר לח"כ שמחה רוטמן בעקבות החשש לחייו בשל הרפורמה המשפטית, וכן לאיתמר בן גביר לפני שהחל לכהן כח"כ בעקבות איומים על חייו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...