"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
צפו בתיעוד

סמוך לבית ספר בלב שכונת מגורים: צה"ל חשף מחרטה לייצור רקטות בחאן יונס

לוחמי חטיבה 7 ויחידת יהל״ם פעלו במרחב טרור אסטרטגי ומרכזי בחאן יונס • במרחב נערכו קרבות מול מספר רב של מחבלים • לוחמי יחידת יהל"ם איתרו פירים רבים שהובילו לתוואי מנהרות ארוך ובו מעבדה ומחרטה

,עודכן
0השמעה

לוחמי גדוד 12 שחשפו פיר מנהרה ומחרטה ליד בית ספר || דובר צה"ל

תוואי מנהרות באורך קילומטר וחצי ומפעל לייצור רקטות: צוות הקרב של חטיבה 7 משמיד יכולות ייצור של חמאס.לוחמי חטיבה 7 ויחידת יהל״ם פעלו היום (שלישי) במרחב טרור אסטרטגי ומרכזי בחאן יונס. המרחב הוקם על ידי החמאס בלב שכונת מגורים ובסמוך לשני בתי ספר.

לוחמי יהל"ם חושפים את המנהרה בחאן יונס,צילום: דוצ

עם התקדמות הכוחות במרחב, פתחו חוליות מחבלים בירי נשק קל ו-RPG על מנת למנוע את כניסת הכוחות. במקביל, המחבלים פוצצו את פירי המנהרות בניסיון למנוע את חדירת הכוח לתת הקרקע. במרחב נערכו קרבות מול מספר רב של מחבלים. הלוחמים השיבו באש וחיסלו את המחבלים מטווח קרוב, בירי מקלעים, ירי פגזי טנקים ובסיוע אווירי.

לוחמי צה"ל בבית ספר בחאן יונס,

לוחמי צוות הקרב יחד עם לוחמי יחידת יהל"ם איתרו פירים רבים שהובילו לתוואי מנהרות ארוך ובו מעבדה ומחרטה תת קרקעית לייצור רקטות, מדובר במחרטה הגדולה ביותר שאותרה עד כה בדרום הרצועה. תוואי תת הקרקע נסרק, נחקר והושמד לאחר סיום החקר. פעילות זו הינה חלק מהמאמץ לפגיעה ביכולות ייצור אמצעי לחימה ורקטות של חמאס ברצועה.

סמוך לבית ספר: תיעוד מתוך המחרטה התת-קרקעית || דובר צה"ל

מפקד גדוד 603, סגן-אלוף גלעד אמר ללוחמיו בקשר רגע לפניו פיצוץ המנהרה: "בחודש וחצי האחרונים אנו נלחמים כנגד החמאס בחאן יונס. איבדנו חברים ונפצעו לנו לא מעו לוחמים. אנו משמידים תשתית אשר שימשה את החמאס לייצור טילים וביצוע ירי כנגד מדינת ישראל ותושביה. תשתית זו מקושרת לבתי ספר, דבר שמאפיין את אויבנו ומחזק את השוני ביננו לבינם. נמשיך לרדוף ולהכות את האויב ככל שיידרש".

"נמשיך לרדוף ולהכות את האויב ככל שיידרש" מפקד גדוד 603, סגן-אלוף גלעד מדבר עם לוחמי רגע לפני השמדת המנהרה || דובר צה"ל

בימים האחרונים השלימו לוחמי גדוד המילואים 630 של החטיבה הדרומית באוגדת עזהמבצע התקפי בפאתי חאן יונס. לוחמי המילואים של הגדוד, פעלו יחד עם צוותי הנדסה לאיתור והשמדת פירים התקפיים ותשתיות תת-קרקעיות. הלוחמים השמידו עשרות תשתיות טרור של ארגון הטרור חמאס בפאתי צפון חאן יונס.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר