"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הדיונים על "היום שאחרי": ההצעה להקמת אזור חיץ ברצועה עומדת על הפרק ונמצאת במחלוקת בין גלנט ונתניהו
ל"ישראל היום" נודע כי האופציה להקמת אזור חיץ בשטח רצועת עזה, שימנע מחמאס או מקבוצות חמושות אחרות לחדור או לתקוף את ישראל, נמצאת על סדר היום של דיוני "היום שאחרי" • על פי דיווח נודע כי שוררת מחלוקת בין נתניהו וגלנט בעניין ההצעה

Loading...

תיעוד מפעילות כוחות צה"ל ברצועת עזה// דובר צה"ל

הדיונים על "היום שאחרי": ההצעה להקמת אזור חיץ ברצועה עומדת על הפרק ונמצאת במחלוקת בין גלנט ונתניהו

ל"ישראל היום" נודע כי האופציה להקמת אזור חיץ בשטח רצועת עזה, שימנע מחמאס או מקבוצות חמושות אחרות לחדור או לתקוף את ישראל, נמצאת על סדר היום של דיוני "היום שאחרי" • על פי דיווח נודע כי שוררת מחלוקת בין נתניהו וגלנט בעניין ההצעה

מתי טוכפלד
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

הקבינט המדיני-ביטחוני וקבינט המלחמה צפויים להתכנס היום (שלישי) ולדון בסוגיית היום שאחרי ברצועת עזה. ל"ישראל היום" נודע כי אחת האפשרויות עליהן ידונו היא יצירת אזורי חיץ בשטח הרצועה. עוד נודע כי בעניין שוררת מחלוקת בין ראש הממשלה בנימין נתניהו לשר הביטחון יואב גלנט.

הלחימה של כוחות צה״ל ברצועת עזה (ארכיון), צילום: דובר צה"ל

דיווח על הצעה ליצירת אזורי חיץ ברצועה פורסם עוד בתחילת דצמבר. על פי דיווח שפורסם בסוכנות הידיעות "רויטרס", ישראל עדכנה כמה מדינות ערביות שכנות כי בכוונתה להקים אזור שכזה. על פי המקורות, ישראל מסרה את תוכניותיה למצרים, ירדן, איחוד האמירויות וסעודיה. "ישראל רוצה שאזור החיץ, שיתפרס מצפון לדרום, ימנע מחמאס או מקבוצות חמושות אחרות לחדור או לתקוף את ישראל", אמר אחד המקורות ששוחחו עם רויטרס.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...