"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
שבוע אחרי הפיגוע בירושלים: החשוד בירי ביובל קסטלמן שחזר את מעשיו
אביעד פריג'ה, שעצור מאז תחילת השבוע בשל מעורבותו באירוע בו נהרג בשוגג קסטלמן ז"ל בזירת הפיגוע בירושלים, הגיע הבוקר שוב למקום ושחזר את שאירע מול חוקרי המשטרה • בהמשך היום יוחלט אם מעצרו יוארך פעם נוספת

Loading...

הארכת מעצר אביעד פריג'ה שירה למוות ביובל קסטלמן \ צילום: שמואל בוכריס

שבוע אחרי הפיגוע בירושלים: החשוד בירי ביובל קסטלמן שחזר את מעשיו

אביעד פריג'ה, שעצור מאז תחילת השבוע בשל מעורבותו באירוע בו נהרג בשוגג קסטלמן ז"ל בזירת הפיגוע בירושלים, הגיע הבוקר שוב למקום ושחזר את שאירע מול חוקרי המשטרה • בהמשך היום יוחלט אם מעצרו יוארך פעם נוספת

לילך שובל
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

סמ״ר במיל׳ אביעד פריג׳ה הובא הבוקר (חמישי) בשעות הבוקר המוקדמות לזירת הפיגוע בכניסה לעיר ירושלים שם ערך שחזור לאירוע הירי במעורבותו בו נהרג בשוגג יובל קסטלמן ז״ל שסייע בחיסול המחבלים.

כזכור,ביום שלישי בערב שוחרר פריג'ה למעצר ביתלאחר דיון שנערך בבית הדין הצבאי בבית ליד. בהמשך היום יוחלט אם להאריך את מעצרו פעם נוספת.

אביעד פריג'ה משחזר את התקרית בה ירה בשוגג למוות ביובל קסטלמן, צילום: השימוש נעשה לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים

בדיון בעניינו ביקש התובע הצבאי סא"ל קובי מרכוס להאריך את מעצרו של פריג'ה ואמר: "אנחנו צריכים לבצע עוד פעולות חקירה, במיוחד הפעולות שבהעלנו בדיון מצדיקות את המשך המעצר של החשוד, וכפי שניתן לראות הצפי של הפעולות המרכזיות יסתיים ביום חמישי בבוקר. לפיכך אנחנו סבורים שנקודת הבחינה הנוספת הינה ראויה".

השופט הצבאי סא״ל טובי הארט ביקש להזכיר בהחלטתו: ״אין לבצע ירי לעבר מישהו שלא נשקפת ממנו סכנה, הרמת ידיים היא סימן מסוכן שלא נשקפת ממנו סכנה. לצד זאת לא כל מקרה בו הורמו ידיים מוציא מכלל סכנה כפי שהיה בעבר. כל שניתן לומר שבמקרה מעין זה יש להפעיל שיקול דעת לפני ביצוע ירי״.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...