"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
המסר הבעייתי של ארה"ב לישראל: "לפעול כדי למנוע עקירה משמעותית נוספת של אזרחים עזתיים"
מחלוקת בין ישראל לארצות הברית סביב המשך הלחימה בעזה • לפי דיווח בסוכנות AP, הממשל האמריקני פנה לישראל ואמר שעליהם לפעול כדי למנוע "עקירה משמעותית" נוספת של אזרחים פלשתיניים בדרום עזה, לאחר שתחודש המערכה הקרקעית • בכיר ישראלי בתגובה לדיווחים: "נמשיך לעשות מה שצריך כדי להשמיד את החמאס"

Loading...

גלנט: ״כשנחזור להילחם העוצמה תהיה גדולה יותר, ותתקיים בכל רחבי הרצועה״ \ צילום: שחר יורמן

המסר הבעייתי של ארה"ב לישראל: "לפעול כדי למנוע עקירה משמעותית נוספת של אזרחים עזתיים"

מחלוקת בין ישראל לארצות הברית סביב המשך הלחימה בעזה • לפי דיווח בסוכנות AP, הממשל האמריקני פנה לישראל ואמר שעליהם לפעול כדי למנוע "עקירה משמעותית" נוספת של אזרחים פלשתיניים בדרום עזה, לאחר שתחודש המערכה הקרקעית • בכיר ישראלי בתגובה לדיווחים: "נמשיך לעשות מה שצריך כדי להשמיד את החמאס"

אריאל כהנא
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

מחלוקת בין ישראל לארצות הברית סביב המשך הלחימה בעזה: לפי דיווח בסוכנות AP, הממשל האמריקני פנה לישראל ואמר שעליהם לפעול כדי למנוע "עקירה משמעותית" נוספת של אזרחים פלשתיניים בדרום עזה, לאחר שתחודש המערכה הקרקעית שצפויה להיות די אגרסיבית כיוון שמדובר באחד ממוקדי הטרור הגדולים ברצועה.

הממשל האמריקני, כידוע, מבקש למנוע אבדות אזרחיות גדולות ועזיבה המונית נוספת של אזרחים עזתיים כפי שהייתהבמערכה הקרקעית של צה"ל בעזהעד כה, ולכן הדגיש בפני הגורמים הישראליים איתם נערכו השיחות כי עליהם לפעול "בצורה מדויקת יותר" מאשר השיטות לפיהן פעלו בצפון הרצועה, כך על פי גורמים רשמיים בבית הלבן.

חיילי צה"ל פועלים בעזה, צילום: דובר צה"ל

בתגובה לדיווחים אמר בכיר ישראלי:"כל קבינט המלחמה מאוחד בהחלטה לחדש את הלחימה, והאמריקנים שמעו זאת מכלל הגורמים, בכללם יו״ר המחנה הממלכתי בני גנץ. בלינקן יגיע מחרתיים ובמידת הצורך יתקיים אתו שיח נוסף בנושא".

גורם מדיני נוסף הוסיף:"נמשיך לעשות את מה שצריך כדי להשמיד את חמאס. אנו עושים זאת תוך ציות מוחלט למשפט ההומניטרי הבינלאומי - ולמעשה ישראל קובעת תקן זהב שלו".

הדיווחים מגיעים ברקע ההגעה של מזכיר המדינה האמריקני אנתוני בלינקן לישראל ביום חמישי הקרוב, בפעם השלישית מאז החלה מלחמת "חרבות ברזל", והנסיונות להמשיך ולהאריך את הפסקות האש וההפוגות ברצועה. במקביל ישנו לחץ בינלאומי הולך וגובר על ישראל מצד הממשל האמריקני, הנובע מגדילה במספר ההרוגים הפלשתיניים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...