"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"מדובר בהזייה": זעם בצפון על דברי גלנט
שר הביטחון טען שיש הישגים בלחימה בלבנון שיאפשרו את חזרת התושבים בהמשך "בתנאים אחרים לגמרי" • ראש מועצת מטה אשר ויו"ר פורום קו העימות: "לא יעבדו עלינו"

Loading...

"מדובר בהזייה": זעם בצפון על דברי גלנט

שר הביטחון טען שיש הישגים בלחימה בלבנון שיאפשרו את חזרת התושבים בהמשך "בתנאים אחרים לגמרי" • ראש מועצת מטה אשר ויו"ר פורום קו העימות: "לא יעבדו עלינו"

עידן אבני
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

שר הביטחון, יואב גלנט, קיים הערכת מצב באוגדה 210, סמוך להר דב, יחד עם מפקד הגייס המטכל״י האלוף דוד זיני, מפקד האוגדה תת-אלוף ציון רצון ומפקדי החטיבות באוגדה. השר קיבל סקירה על פעילות הכוחות בגזרה המזרחית של גבול הלבנון ובגבול סוריה, להגנת המרחב, סיכול חוליות ירי וגביית מחיר מחיזבאללה וארגוני הטרור הנוספים. הוא הביע את הערכתו בפני המפקדים והלוחמים, בסדיר ובמילואים, על פעולתם הנחושה להגנה על היישובים ולסיכול גורמי הטרור במרחב.

שר הביטחון אמר בתום הערכת המצב: ״כאן, בגזרה המזרחית של לבנון, הצופה גם לכיוון סוריה, הלוחמים מבצעים עבודה מצוינת. התוצאה היא פגיעה והריגה של למעלה מ-100 מחבלי חיזבאללה, השמדה של עשרות רבות של עמדות תצפית, מחסנים, בונקרים ומפקדות. והסגה של כוחות חיזבאללה מגזרת החזית, אחורה אל עומק השטח.

״התוצאות האלה הן תוצאות מאוד מרשימות. החיבור של כל ההישגים הטקטיים האלה יתורגם למצב שונה, שיאפשר בהמשך את חזרתם של התושבים בתנאים אחרים לגמרי מכפי שפתחנו את המערכה הזו.

״ביקרתי אתמול את הכוחות ברצועת עזה, בעומק השטח, כדי ללמוד את תמונת המצב ולראות את התוצאות של פעולת חיילי צה"ל. יש על מי לסמוך, הכוחות דרוכים, איתנים, נחושים, הביאו הישגים מצוינים, ההישגים האלה של הכוח המתמרן, הם שאפשרו את המהלך שיוצר את התנאים להחזרת החטופים בימים האחרונים.

״כל חטוף שמובא למדינת ישראל חשוב לנו, אנחנו נעשה כל מאמץ על מנת להביא את כולם כמה שיותר מהר, אנחנו מחויבים לזה, אני מחויב לזה באופן אישי.

״ביחד עם זה הכוחות מתארגנים ונערכים, בסוף השבוע האחרון הנחתי את צה"ל להיערך לחזרה ללחימה בעוצמה גבוהה, אנחנו נחזור להילחם ולהכות את החמאס ברגע שתיגמר ההפוגה הזמנית שמיועדת להחזרת חטופים. אנחנו נכונים לעשות את המשימה הזאת ונדע כיצד להמשיך לפעול עד לריסוק מוחלט של ארגון החמאס והחזרת חטופים אל ביתם״.

"ילדינו לא יהיו בשר תותחים":בצפון מאוד לא אהבו לשמוע את דבריו של שר הביטחון יואב גלנט, והבוקר (שני) תקף אותו בחריפות משה דוידוביץ', ראש המועצה האזורית מטה אשר ויו"ר פורום קו העימות: "אני זועם על דבריו של שר הבטחון. מדובר בהזיה! אם שר הבטחון חושב שתושבי הצפון יהיו כפר עזה 2 - הוא טועה! ילדינו לא יהיו בשר תותחים. לא יעבדו עלינו! אנו דורשים מממשלת ישראל להרחיק את החיזבאללה ואת חוליות הרדואן מעבר לנהר הליטני. תושבינו לא יחזרו לבתיהם כדי להיות מגן אנושי!".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...