"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
תושב עזה לקצין צה"ל: "חמאס יורה על תושבים שרוצים לעבור לדרום הרצועה"
בהקלטה שנחשפה לתקשורת העולמית, נשמע קצין מיחידה 504 באגף המודיעין שואל את התושב כיצד ארגון הטרור מונע את המעבר, לאחר שצה"ל ביקש מתושבי הרצועה לנוע דרומה • "הם חסמו כבישים, מחזירים את האנשים הביתה, יורים על אנשים שרוצים לעזוב"

Loading...

תושב עזה לקצין צה"ל: "חמאס מונע מעבר תושבים"

האזינו

תושב עזה לקצין צה"ל: "חמאס יורה על תושבים שרוצים לעבור לדרום הרצועה"

בהקלטה שנחשפה לתקשורת העולמית, נשמע קצין מיחידה 504 באגף המודיעין שואל את התושב כיצד ארגון הטרור מונע את המעבר, לאחר שצה"ל ביקש מתושבי הרצועה לנוע דרומה • "הם חסמו כבישים, מחזירים את האנשים הביתה, יורים על אנשים שרוצים לעזוב"

לילך שובל
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

במהלך הימים האחרונים, פנו חיילי וקציני יחידה 504 באגף המודיעין בקריאה לעשרות תושבים ברצועת עזה להתפנות דרומה למען הביטחון שלהם ושל בני משפחותיהם.

למרות זאת, חמאס מונע מהם להתפנות דרומה, כפי שנראה בעבר על ידי הצבת מחסומים שפעילי ארגון הטרור הציבו, ובכך הם מציבים את תושבי הרצועה כמגן אנושי.

מחבלי חמאס בעזה (ארכיון), צילום: Getty Images


בצה"ל פרסמו היום (חמישי) הקלטה שנחשפה הלילה לראשונה בתקשורת העולמית, של שיחה שקצין ביחידה קיים עם תושב עזה, שה פירט על הפעולות שחמאס מבצע בניסיון שלו למנוע תושבים לעבור לדרום הרצועה.

בשיחה, נשמע הקצין מבקש מהתושב "להתפנות לכיוון חאן יונס בדחיפות כדי לשמור על הביטחון שלך. אני לא רוצה שתסכן את עצמך". התושב עונה לו כי כל הדרכים חסומות, וכשהקצין שואל אותו אם חמאס חסם את הדרך – זה משיב לו בחיוב. "חסמו את הכביש בציר סאלח אלדין, הם פשוט מחזירים את האנשים הביתה".

כשנשאל איך בדיוק ארגון הטרור משיב את האנשים בחזרה, הוא השיב: "ברכב, אנשים הולכים והם פשוט מחזירים אותם הביתה, הם יורים על אנשים שרוצים לעזוב".

ילדים פלשתינים במחנה פליטים בחאן יונס, צילום: אי.פי.איי.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...