"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
דובר צה"ל חשף: חמאס אגר בסתר חצי מיליון ליטר סולר - ומסרב למסור לאזרחים
אביחי אדרעי, דובר צה"ל בערבית, הציג: "חמאס-דאעש גונבים את הסולר מהאזרחים ומעבירים אותו למנהרות, למשגרים ולבכירים" • לתושבי עזה אמר: "אל תפנו שום דרישה לישראל. הכתובת שלכם היא סינוואר"
מאגרי הדלק של חמאס בעזה. צילום: דובר צה"ל

דובר צה"ל חשף: חמאס אגר בסתר חצי מיליון ליטר סולר - ומסרב למסור לאזרחים

אביחי אדרעי, דובר צה"ל בערבית, הציג: "חמאס-דאעש גונבים את הסולר מהאזרחים ומעבירים אותו למנהרות, למשגרים ולבכירים" • לתושבי עזה אמר: "אל תפנו שום דרישה לישראל. הכתובת שלכם היא סינוואר"

לילך שובל
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

"חצי מיליון ליטר מוסתרים":דובר צה"ל בערבית, אביחי אדרעי, חשף היום (שלישי) כמות דלק גדולה העומדת לרשות חמאס, ומוסתרת מתושבי עזה.

"כך נראים מעל חצי מיליון ליטר סולר שנמצאים ברשות חמאס ליד מעבר רפיח, וארגון הטרור ממשיך לטעון שאין לו יכולת לספק דלק לבתי החולים ולמאפיות ולאזרחים.

"חמאס-דאעש גונבים את הסולר מהאזרחים ומעבירים אותו למנהרות, למשגרים ולבכירים.
כך נראה סדר העדיפויות של חמאס".

עוד אמר: "תושבי עזה, אל תפנו שום דרישה לישראל. הכתובת שלכם היא סינוואר (בגדאדי), דף ושאר בכירי חמאס שהביאו את עזה אל התהום".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...