"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
צפו

לאחר ההתרעות: נשלל החשד לחדירה מהאוויר בצפון הארץ

דובר צה"ל: רקטה שוגרה מרצועת עזה לאזור חיפה, לא זוהו נפילות בשטח ישראל ולא דווח על נפגעים • בעת שמיעת האזעקות: רה"מ נתניהו השתתף בישיבת הקבינט המדיני-ביטחוני עם גנץ ואיזנקוט

,עודכן
0השמעה

אזעקות בכל אזור הצפון // השימוש לפי סעיף 27אק' לחוק זכויות יוצרים

לאחר שאזעקות נשמעו היום (רביעי) ביישובים רבים בצפון הארץ מחשש לחדירת רחפנים מגבול לבנון, דובר צה"ל הודיע כי נשלל החשד לאירוע ביטחוני באזור.

אזעקות נשמעו גם בקיבוץ מעיין ברוך ובמעלות תרשיחא מחשש לחדירת מחבלים, חשד שכאמור נשלל בהמשך גם הוא.

בתוך כך, צה"ל זיהה כי רקטה שוגרה משטח רצועת עזה לעבר מרחב חוף הכרמל, טענה שנמסרה מהחמאס זמן קצר לפני שיגור הרקטות לאזור. לא שוגרו מיירטים של כיפת ברזל מכיוון שאלה נפלו בשטח פתוח. מדובר צה"ל נמסר כי לא זוהו נפילות בשטח ישראל ולא דווח על נפגעים.

בעקבות האזעקות, שוטרים ואנשי כוחות הביטחון ביצעו סריקות אחר חשודים במרחב הצפון.

אזעקה בשכונת קרית אליעזר חיפה // השימוש לפי סעיף 27אק' לחוק זכויות יוצרים

ההתרעה שהבהילה את המדינה

בסביבות השעה 19:45, הופעלה התרעה באפליקציית פיקוד העורף שלפיה על כל תושבי ישראל להיכנס למרחב מוגן. בפיקוד העורף הודיעו בתוך זמן קצר כי מדובר בתקלה שתיבדק.

בזמן הישמע האזעקות, ראש הממשלה בנימין נתניהו השתתף בישיבה של הקבינט המדיני-ביטחוני בהשתתפות הח"כים בני גנץ וגדי איזנקוט,לראשונה מאז ההכרזה על ממשלת חירום. כמו כן, הח"כים גדעון סער, חילי טרופר יפעת שאשא-ביטון נמצאים בדרכם לקריה.

לדברי מגן דוד אדום, לא התקבלו קריאות על נפילות או נפגעים, למעט מספר מקרים של אנשים שנחבלו קלות בדרך למרחב מוגן ומספר נפגעי חרדה.

בין היישובים הבולטים שבהם נשמעה האזעקה נמצאים, בין היתר, חיפה, קריית שמונה, קריית ביאליק, קריית אתא, קריית ים, בית שאן, עפולה, טבריה, קריית טבעון, חצור הגלילית וצפת.

ירי רקטות לעבר צפון ישראל // השימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר