"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
תקרית בגבול הצפון: כוחות צה"ל ירו רימוני עשן לעבר באגר לבנוני
נעשה שימוש באמצעים לפיזור הפגנות לעבר כלי הנדסי שזוהה בתצפיות, כאשר הכף של הכלי חוצה את הקו הכחול • על פי דיווח לבנוני, החיילים הלבנוניים הגיבו בירי של פצצות עשן לעבר כוחות צה"ל ואנשי יוניפי"ל הגיעו כדי להרגיע את המצב
תקרית בגבול לבנון (ארכיון). צילום: רשתות ערביות

תקרית בגבול הצפון: כוחות צה"ל ירו רימוני עשן לעבר באגר לבנוני

נעשה שימוש באמצעים לפיזור הפגנות לעבר כלי הנדסי שזוהה בתצפיות, כאשר הכף של הכלי חוצה את הקו הכחול • על פי דיווח לבנוני, החיילים הלבנוניים הגיבו בירי של פצצות עשן לעבר כוחות צה"ל ואנשי יוניפי"ל הגיעו כדי להרגיע את המצב

לילך שובלשחר קליימן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

כלי תקשורת לבנוניים דיווחו היום (שבת) כי כוחות צה"ל ירו רימוני עשן לעבר חיילי צבא לבנון שליוו דחפור לבנוני, עם זאת, לפי צה"ל רימוני העשן נורו לעבר הדחפור על מנת להרחיקו. מצה"ל נמסר כי הכוחות השתמשו באמצעים לפיזור הפגנות לעבר כלי הנדסי שזוהה בתצפיות, כאשר הכף של הכלי חוצה את הקו הכחול מלבנון במרחב הר דב. הכלי חזר לשטח לבנון.

תקרית בגבול לבנון, צילום: רשתות ערביות

במהלך האירוע נורו מלבנון שני רימוני גז לכיוון המרחב בו עמדו כוחות יוניפי"ל. כף הכלי חצתה בכשני מטר את הקו הכחול. אין אף חייל חזבאללה או צבא לבנון שחצה את הקו כחול.

לפי הדיווחים הלבנוניים הדחפור פינה אדמה שפונתה על ידי דחפורים ישראליים באזור חוות שבעא לפני יומיים, ככל הנראה במסגרת עבודות על מכשול בגבול. בהמשך לכך, דווח כי החיילים הלבנונים הגיבו בירי של פצצות עשן לעבר כוחות צה"ל ואנשי יוניפי"ל הגיעו כדי להרגיע את המצב.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...