"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

פעילות לילית ביו"ש: כוחות הביטחון עצרו שני מבוקשים

כוחות צה"ל, שב"כ ומג"ב פעלו הלילה בכפר דאן • יחד עם המבוקשים, אותרו בקבוקי תבערה • מדובר צה"ל נמסר כי במהלך הפעילות נורו יריות והושלך מטען לעבר כוח צה"ל - שהגיב בירי • סמוך לכפר חורסה שביהודה בוצע ירי אל עבר עמדה צבאית, אין נפגעים • ירי גם בסמוך ליישוב אבני חפץ

,עודכן
0השמעה
פעילות כוחות צה"ל ביהודה ושומרון (ארכיון). צילום: דובר צה"ל

לילה מתוח ביו"ש:שני מבוקשים נעצרו הלילה (שבת) בפעילות כוחות הביטחון בכפר דאן שבמרחב חטיבת מנשה. בנוסף, ליד הכפר חורסה במרחב חטיבת יהודה נורו יריות אל עבר עמדה צבאית, מדובר צה"ל נמסר כי לא נרשמו נפגעים ולא נגרם נזק, וכי מצוד נערך אחר המחבלים.

פעילות כוחות צה"ל באזור שכם בתחילת השבוע (ארכיון) // רשתות ערביות

בכפר דאן שבמרחב חטיבת מנשה פעלו כוחות צה"ל, שב"כ ומג"ב. במהלך הפעילות נעצרו שני מבוקשים ואתרו בקבוקי תבערה מוכנים להשלכה. עוד נמסר, כי במהלך הפעילות חמושים ירו והשליכו מטען לעבר כוח צה"ל, שהגיב בירי. לא נרשמו נפגעים בקרב כוחות הביטחון.

בנוסף, בשעות הצהריים דווח כי התבצע ירי לעבר היישוב אבני חפץ, ומדובר צה"ל נמסר לאחר סריקות באיזור הותרו תרמילי קליעים, וכן כי מתנהל מצוד אחר המחבלים. במקום לא נכחו אזרחים ואין נפגעים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר