"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הותר לפרסום: כוחות הביטחון עצרו לפני שבוע מבוקש ביריחו שתכנן פיגוע בישראל
הכוחות עצרו את החשוד בן ה-21 בביתו • במקום התפתחו חילופי אש בין הלוחמים לפורעים פלשתינים
פעילות צה"ל ביריחו (ארכיון). צילום: דובר צה"ל

הותר לפרסום: כוחות הביטחון עצרו לפני שבוע מבוקש ביריחו שתכנן פיגוע בישראל

הכוחות עצרו את החשוד בן ה-21 בביתו • במקום התפתחו חילופי אש בין הלוחמים לפורעים פלשתינים

איציק סבן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

לוחמי יחידה 33 (הגדעונים) בלהב 433 בשיתוף עם שירות הביטחון הכללי וצה"ל, סיכלו לפני שבוע פיגוע ועצרו ביריחו חשוד בן 21 שהתכוון על פי החשד לבצע פיגוע בישראל. הלוחמים עצרו את המבוקש בביתו, יחד עם חשודים נוספים.

כוחות הביטחון עוצרים מבוקש ביריחו \\ צילום%3A דוברות המשטרה

במהלך הפעילות המבצעית, התפתחו חילופי אש במקום בין הלוחמים לפורעים פלשתינים. לא היו נפגעים לכוחות הביטחון.

חיסול ביו"ש

ארגון גדודי חללי אל-אקצא דיווח הבוקר (חמישי) כי הוא מתאבל עלחיסולו של אמיר ח'ליפה,מפקד הארגון במחנה הפליטים אלעין. לפי הדיווח, ח'ליפה חוסל הלילה ע"י צה"ל בכפר זוואתה, הנמצא ממערב לעיר שכם.

עוד דווח כי בסביבות השעה 4:00 התנהלו חילופי אש כבדים בכפר בין מחבלי הארגון, שהיה בעבר מזוהה כזרוע הצבאית של פת"ח, לבין כוחות צה''ל. משרד הבריאות הפלשתיני אישר את מותו של המחבל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...