"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
השר גלנט אירח את מקבילו היווני: "כפי שעזרתם לנו בעבר, כך נסייע לכם בעת הזו בכיבוי השריפות"
ברקע השריפות המתרחשות במדינתו, ניקוס דנדיאס ביקר בישראל ושוחח עם שר הביטחון על ההתמודדות המשותפת מול הטרור • גלנט: "ישראל ויוון עומדות זו לצד זו למען היציבות האזורית - זה מסר לאויבינו"
גלנט ומקבילו היווני. צילום: אריאל חרמוני, משרד הביטחון

השר גלנט אירח את מקבילו היווני: "כפי שעזרתם לנו בעבר, כך נסייע לכם בעת הזו בכיבוי השריפות"

ברקע השריפות המתרחשות במדינתו, ניקוס דנדיאס ביקר בישראל ושוחח עם שר הביטחון על ההתמודדות המשותפת מול הטרור • גלנט: "ישראל ויוון עומדות זו לצד זו למען היציבות האזורית - זה מסר לאויבינו"

לילך שובל
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

שר הביטחון גלנט אירח היום (שני) את עמיתו היווני, שר ההגנה ניקוס דנדיאס. השניים דנו בדרכים לחיזוק הקשרים הביטחוניים בין המדינות, ושוחחו על ההתמודדות המשותפת עם הטרור. השרים סיכמו להדק את שיתופי הפעולה בין התעשיות הביטחוניות ובין מערכות הביטחון.

שר הביטחון גלנט הדגיש בפני עמיתו היווני את חשיבות הקשרים הבילאטרלים בין המדינות, והקשרים הטרילאטריאלים עם קפריסין, למען שיפור היציבות האזורית.

השר גלנט עם שר ההגנה היווני,

שר הביטחון יואב גלנט אמר: "השר דנדניאס, ברוך הבא לישראל, אני מתכבד לארח אותך בביקורך הראשון בישראל מאז כניסתך לתפקיד. הביקור שלך משקף את את הקשרים החזקים בין ישראל ויוון. שיתופי הפעולה בין המדינות מבוססים על ידידות אמת ואינטרסים משותפים, מתוך מחויבות לביטחון שתי המדינות ולהגנת אזרחיהן. היחסים הקרובים בין המדינות מעבירים מסר ברור לידידינו ולאויבינו - ישראל ויוון עומדות זו לצד זו למען היציבות האזורית".

"ביקורך מעיד על הקשר החזק בין ישראל ליוון", צילום: אריאל חרמוני, משרד הביטחון

שר הביטחון התייחס לשריפות שפרצו ביוון: "ישראל ויוון עומדות יחד גם בזמנים מאתגרים. כפי שעזרתם לנו בעבר, כך היום אנו מחויבים לסייע לכם בהתמודדות עם השריפות. אני מביע את תנחומיי הכנים על אובדן שני הטייסים שפעלו בכיבוי השריפות - ישראל תמשיך לסייע ליוון ככל שידרש".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...