"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
צפו בתיעוד: חייל צה"ל השחית רכב פלשתיני במהלך סיור שגרתי ביו"ש
החייל, שהיה חמוש במהלך האירוע, ביצע את העבירה בכפר קריות • המשטרה הצבאית שוקלת לפתוח בחקירה

Loading...

חייל צה"ל משחית רכב פלשתיני במהלך סיור // רשתות ערביות

צפו בתיעוד: חייל צה"ל השחית רכב פלשתיני במהלך סיור שגרתי ביו"ש

החייל, שהיה חמוש במהלך האירוע, ביצע את העבירה בכפר קריות • המשטרה הצבאית שוקלת לפתוח בחקירה

לילך שובל
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

חייל צה"ל חמוש תועד היום (שישי) משחית רכב פלשתיני בקריות במהלך סיור שגרתי בכפר. האירוע דווח למשטרה הצבאית החוקרת שבוחנת פתיחה בחקירה.

האירוע מתרחש ברקע העלייה החדה במספראירועי האלימות של יהודים כנגד ערביםביו"ש, שאף כונו על ידי בכירי מערכת הביטחון כ"טרור יהודי"וגונו לאחרונה על ידי ראשי ישיבת "הר ציון".

מדובר צה"ל נמסר: "מדובר באירוע חמור שלא עולה בקנה אחד עם ערכי צה"ל והמצופה מחייליו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...