"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בפעם השלישית בחודשיים האחרונים: ירי לעבר יישובי הגלבוע
אזרחים דיווחו על קולות ירי באזור גן נר • כוחות צה"ל איתרו פגיעות באחד הבתים ביישוב • התארגנות "קבוצות טארק עז א-דין", שנקראה על שמו של בכיר הג'יהאד האסלאמי שחוסל במבצע האחרון בעזה, לקחה אחריות על הירי • רשב"ץ היישוב גן נר: "אנו מצפים ממשרד הביטחון שכמו שאנו לא מפקירים את תושבי האזור, כך לא יפקירו אותנו"
פגיעות הירי בגן נר
צפו בתיעוד

בפעם השלישית בחודשיים האחרונים: ירי לעבר יישובי הגלבוע

אזרחים דיווחו על קולות ירי באזור גן נר • כוחות צה"ל איתרו פגיעות באחד הבתים ביישוב • התארגנות "קבוצות טארק עז א-דין", שנקראה על שמו של בכיר הג'יהאד האסלאמי שחוסל במבצע האחרון בעזה, לקחה אחריות על הירי • רשב"ץ היישוב גן נר: "אנו מצפים ממשרד הביטחון שכמו שאנו לא מפקירים את תושבי האזור, כך לא יפקירו אותנו"

לילך שובלעידן אבני
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

בפעם השלישית תוך חודשיים- שוב אירוע ירי בגלבוע:היום בצהריים (ראשון) התקבל דיווח על שמיעת קולות ירי במרחב היישוב גן נר. לאחר סריקות, זוהו פגיעות בבית ביישוב ואותר קליע, אין נפגעים.
כוחות צה"ל סורקים במרחב אחר חשודים.

התארגנות המכנה עצמה "קבוצות טארק עז א-דין" על שם בכיר הג'יהאד האסלאמי שחוסל במבצע האחרון בעזה, ושמשתייכת לגדוד ג'נין - הזרוע הצבאית של הגיהאד האסלאמי, קיבלה אחריות לירי שבוצע מוקדם יותר באזור מבוא דותן ולירי לגלבוע

רשתות ערביות

בהודעה שהוציאה המועצה האזורית גלבוע לתושבים נכתב: "אירוע חריג בגן-נר.
מעדכנים לגבי אירוע חריג בישוב גן-נר, שהחל בשעות הצהריים המוקדמות כאשר נשמעו קולות ירי בישוב. הוקפצו צוות כוננות הישוב בפיקוד הרבש"צ, יצא דיווח למשטרת ישראל ולצה"ל. כוחות הביטחון שהגיעו ליישוב וביצעו סריקות משמעותיות בישוב וסמוך לו.
להערכת כוחות הבטחון, קולות הירי הגיעו מתחומי הרשות הפלשתינית הסמוכה (קו אווירי של כשני ק"מ מגן-נר). נדגיש כי אין הנחיות מיוחדות לתושבי גן-נר או ליישובים סמוכי גדר אחרים בגלבוע. נוסיף ועדכן ככל שיהיה צורך".

יניב בן שימול, רבש"ץ הישוב גן נר וחבר ארגון הרב"שצים מבית ההסתדרות הלאומית אמר כי לאחר הירי: "לצערנו אנו ממשיכים לחוות הסלמה אשר באה לידי ביטוי בהצתות שונות שהחלו לאחר האירוע לפני מספר שבועות וכעת המשיכו בירי לעבר בית בישוב. אנו מצפים ממשרד הביטחון שכמו שאנו לא מפקירים את תושבי האזור, כך לא יפקירו אותנו. נמאס לנו להיות "רכיב ביטחוני" ותו לו. אסור שהרשב"צים ימשיכו להיות שק החבטות של ישראל".

מדובר באירוע ירי שלישי בתוך החודשיים האחרונים שבמהלכו בוצע ירי לעבר יישובי הגלבוע. בתחילת חודש אפריל,בוצע ירי מג'ילבוןלעבר קיבוץ מעלה גלבוע ולא זוהו פגיעות או נפגעים. וכשבוע מאוחר יותר,בוצע ירי מכיוון ג'ניןלעבר היישוב מירב. אז זוהתה פגיעה באחד הבתים ביישוב.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...