"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
צה"ל הודיע: "נהרוס את בית המחבל הנוסף שהרג את סמ"ר עידו ברוך"
פעיל הטרור ביצע עם מחבל אחר את פיגוע הירי באוקטובר 2022 שבו נפל לוחם גבעתי • משפחת המחבל תוכל להגיש השגה על הודעת ההריסה
סמל ראשון עידו ברוך ז"ל (ארכיון) | צילום: באדיבות המשפחה

צה"ל הודיע: "נהרוס את בית המחבל הנוסף שהרג את סמ"ר עידו ברוך"

פעיל הטרור ביצע עם מחבל אחר את פיגוע הירי באוקטובר 2022 שבו נפל לוחם גבעתי • משפחת המחבל תוכל להגיש השגה על הודעת ההריסה

לילך שובל
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

צה״ל הודיע היום (שישי) על כוונתו להרוס את בית המחבל הנוסף שביצע את פיגוע הירי, שבו נפלסמ"ר עידו ברוך ז"ל. באפשרות משפחת המחבל להגיש השגה על ההודעה.

היום נמסרה הודעה על כוונה להחרים ולהרוס את הבית, שבו התגורר המחבל כמאל ג'ורי. האחרון ביצע באוקטובר 2022 יחד עם מחבל אחר את פיגוע הירי בצומת גנות בסמוך ליישוב שבי שומרון.

ההודעה נמסרה לאחר שב-21 באפריל, מפקד פיקוד המרכז חתם על צו החרמה והריסה לביתו של אסאמה טויול, מחבל אחר שהיה שותף בביצוע פיגוע הירי.

ירי מרכב חולף

סמ"ר עידו ברוך ז"ל היה לוחם בסיירת גבעתי. במהלך הפיגוע שבו נפל, שני מחבלים ירו מרכב חולף לעבר קבוצת לוחמים. ברוך הותיר אחריו זוג הורים ושתי אחיות.

בתחקיר האירוע נקבע כי הכוחות במקוםמילאו את תפקידם הביטחוני.עם זאת, עלה כי הלוחמים לא מוקמו מאחורי עמדות המיגון במרחב הצומת ואופן הצבת הכוח בעמדה היה לקוי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...