"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

במתכונת פתע: בצה"ל פתחו בתרגיל "חורף חם 2" לשיפור מוכנות היחידות בזירה הצפונית

בתרגיל ייקחו חלק כ-8,000 חיילים בשירות סדיר וכ-5,000 משרתי מילואים, שגויסו בצווים חריגים, מיחידות צה"ל השונות • לאורך התרגיל תורגש במרחב הצפון תנועה ערה של כוחות הביטחון

,עודכן
0השמעה
טנקים ונגמשים בדרך לצפון (ארכיון), צילום: ניר קידר

תרגיל "חורף חם 2" החל היום (שבת) במתכונת פתע וימשך עד יום שלישי. מטרת התרגיל היא חיזוק מוכנות יחידות הקצה בצה"ל והמערך הלוגיסטי התומך, לאירועים מתפרצים ותרחישים שונים בזירה הצפונית.

התרגיל הרב-זרועי מובל על ידי אגף הטכנולוגיה והלוגיסטיקה בראשות ראש אגף הטכנולוגיה והלוגיסטיקה, אלוף מישל ינקו. בתרגיל יתורגלו יחידות צה"ל מרמת הגדוד, בחטיבות, באוגדות, בפיקודים, באגפים וכלה ברמת המטה הכללי.

תרגיל צבאי (ארכיון). ייבדקו את מוכנות היחידות,צילום: דוברות משרד הביטחון
תרגיל צבאי גדול (ארכיון). כ-13,000 חיילים ייקחו חלק,צילום: דובר צה"ל

בתרגיל ייקחו חלק כ-8,000 חיילים בשירות סדיר וכ-5,000 משרתי מילואים, שגויסו בצווים חריגים, מיחידות צה"ל השונות.

במהלך התרגיל יתרגלו הכוחות התמודדות עם הפעלתם במתכונת פתע, למול תרחישים מבצעיים בזירה הצפונית, תוך דגש על מוכנות המערך הלוגיסטי ושיתוף הפעולה בין יחידות זרוע היבשה. כמו כן, יתורגלו השילובים בין היחידות.

לאורך התרגיל תורגש במרחב הצפון תנועה ערה של כוחות הביטחון. התרגיל תוכנן מראש כחלק מתוכנית האימונים לשנת 2022.

תנועה ערה בדרך לצפון (ארכיון),
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר