בפעם הרביעית בתקופה האחרונה: בית ביישוב שקד נפגע מירי, אין נפגעים

מחבלים מכפר טורה אל-ערביה ירו לעבר אחד הבתים ביישוב שבצפון השומרון - שלא זוכה לשקט ביטחוני • ראש מועצת שומרון יוסי דגן תקף את הממשלה: "צריך לפרק את תשתית הטרור של הרשות הפלשתינית ולשים סוף לפיגועים"

תיעוד: ירי התבצע לעבר היישוב שקד, אין נפגעים בנפש // קרדיט: באדיבות מועצה אזורית שומרון

בפעם הרביעית מחבלים מכפר טורה אל-ערביה ירו היום (רביעי) אל עבר אחד הבתים ביישוב שקד, ובמזל גדול לא היו נפגעים בנפש. ראש מועצת שומרון יוסי דגן תקף את הממשלה: "חייבים לעבור ממגננה להתקפה - מבצע צבאי לאיסוף הנשקים היום!".

כאמור, זוהי לא הפעם הראשונה שהשקט מופר ביישוב. רק לפני חודש התבצע ירי לעבר היישוב שקד, כאשר קליעים פגעו בשלושה בתים. אנשי אגף הביטחון במועצה האזורית שומרון הגיעו למקום מייד עם הישמע קולות הירי.

הבית שנפגע ביישוב שקד, צילום: באדיבות מועצה אזורית שומרון

דגן כאמור שוחח עם בני המשפחה שביתם נפגע מהירי, וחיזק את ידם. "אנחנו עומדים יחד מול אוייב ברברי, שפל ופחדן, אשר יורה מרחוק לבתים. עם ישראל עם חזק, ההתיישבות בשומרון חזקה ובע"ה ביחד ננצח", אמר דגן לבני המשפחה.

בין היתר, תקף בחריפות את הממשלה ודרש לצאת כבר היום למבצע צבאי: "שוב פיגוע ירי ביישוב שקד, פיגועי הירי החוזרים ונשנים יוצאים מכפר טורה אל-ערביה, אשר רק מלפני פחות משנתיים יצא משם רוצחה של אסתר הורגן ז"ל. ממשלת ישראל חייבת לצאת היום, היום ולא מחר, למבצע צבאי, לאסוף את כל הנשקים, לפרק את תשתית הטרור של הרשות הפלשתינית ולשים סוף לפיגועים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר