"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
צה"ל תקף את "המטרו" של חמאס, דו"צ על הירי מלבנון: "פלגים פלשתינים"
דובר צה"ל התייחס לתקיפות בעזה הלילה • תקיפות נרחבות של "המטרו" ברצועה, ושל בתי בכירים • על הירי בצפון: "מדובר בפלגים ולא בחיזבאללה, בכל מבצע שעשינו בעזה היה ירי הזדהות לגליל"
תקיפת צה"ל בעזה | צילום: GettyImages
30 דקות, 60 מטוסים, כ-15 ק"מ

צה"ל תקף את "המטרו" של חמאס, דו"צ על הירי מלבנון: "פלגים פלשתינים"

דובר צה"ל התייחס לתקיפות בעזה הלילה • תקיפות נרחבות של "המטרו" ברצועה, ושל בתי בכירים • על הירי בצפון: "מדובר בפלגים ולא בחיזבאללה, בכל מבצע שעשינו בעזה היה ירי הזדהות לגליל"

לילך שובל
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

היום התשיעי למבצע "שומר החומות":דובר צה"ל, תת אלוף הדי זילברמן, התייחס הבוקר (שלישי) להמשך התקיפות בשכונת רימאל שבעזה ולשיגורים אמש מלבנון לישראל.

לדבריו, הצה"ל מעריכים כי השיגורים בצפון היו של פלגים פלשתיניים, וכי בישראל בודקים האם הייתה זליגה לשטח ישראל ועורכים סריקות. בצה"ל מבהירים כי "בכל מבצע שעשינו בעזה יורים בו לגליל. קרה גם בצוק איתן. אנחנו לא רואים כרגע הקשר של הירי לחיזבאללה והתגובה שלנו בהתאם". עוד הודגש כי כוחות צה"ל הגיבו הגיבו באש לעבר נ.צ. של הירי באמצעות אש ארטילרית ומספר פגזי טנקים. הערכה בצה"ל היא שיכול להיות שאירועים כאלה יחזרו.

בכל הקשור לתקיפות חיל האוויר בעזה,דובר צה"ל עדכן כי במשך 30 דקות, 60 מטוסים של חיל האוויר תקפו כ-15 ק"מ של "המטרו" של חמאס בעזה ובתי מפקדים בכירי בשכונת רימאל.

תיעוד ניסיונות שיגור הרקטות מלבנון לכיוון ישראל

מדובר צה"ל עוד נמסר כי התקיפה בעזה החלה לפני השעה 04:00, נערכה כחצי שעה ובה לקחו חלק 60 מטוסים של חיל האוויר, מצוידים ב-110 חימושים. בתקיפה הותקפו 65 מטרות טרור. לפי הערכות כ-130 פעילי חמאס וכ-30 פעילי ג'יהאד אסלאמי פלשתיני נהרגו בתקיפות.

בנוסף, הותקפו חמישה בתי מפקדים של ארגון הטרור חמאס ברחבי רצועת עזה. הבתים שהותקפו שימשו כתשתית טרור וחלקם גם שימשו כתשתית לניהול לחימה. בין בתי המפקדים שהותקפו נמנים ביתו של מפקד גדוד מערב ג'באליה, ביתו של מפקד פלוגה בגדוד ג'באליה, ביתו של מפקד פלוגה בגדוד זיתון וביתו של בכיר במערך הימי של ארגון הטרור חמאס.

יניב זוהר

בנוסף, הותקפה תשתית צבאית בביתו של האחראי בסיוע הקרבי של ארגון הטרור חמאס במחנות המרכז.

מטוסי קרב וכלי טיס תקפו גם מספר עמדות שיגור ירי רקטי שכוונו לפגיעה בערים תל אביב, אשקלון ובמדינת ישראל ואזרחיה. כמו כן, צה"ל תקף חוליית פעילי נ"ט של ארגון הטרור חמאס בעיר עזה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...