"אנחנו לא מחבלים, אנחנו מגנים על אדמתנו". אביו של המחבל מג'נין (משמאל) | צילום: מתוך רשתות ערביות

אביו של המחבל מדיזינגוף מסרב להסגיר את עצמו - ומציב תנאי לישראל: "השיבו את גופת בני"

כוחות הביטחון לא הצליחו עדיין לשים את ידיהם על פתחי חאזם, שממשיך להתעקש כי לא יסגיר את עצמו לישראל אלא אם כן תושב גופת בנו • "איבדתי את היקר מכל, וממשיכים לחפש את בני משפחתי", כתב בחשבון הפייסבוק

פתחי חאזם, אביו של המחבל רעד חאזם, שביצע את הפיגוע הרצחני בלב ת"א, ממשיך להתעקש כי לא יסגיר את עצמו לישראל אלא אם כן תושב גופת בנו.

בפוסט שכתב בפייסבוק, חאזם התריס נגד ישראל וסרב להיענות לבקשות ההסגרה החוזרות של ישראל. "יש גם מבני עמי שמבקשים ממני להסגיר עצמי, ואני לא אעשה זאת עד שאקבל את גופת בני", כתב פתחי חאזם, קצין בכיר לשעבר במנגנון "הביטחון הלאומי" של הרשות הפלשתינית.

תיעוד%3A המחבל מגיע לזירה בתל אביב%2C מתהלך בין המבלים - ויורה %2F%2F צילום%3A מצלמות אבטחה

בעקבות הפיגוע בדיזינגוף, צה"ל וכוחות הביטחון ערכו פשיטות על מחנה הפליטים ג'נין כמה פעמים במסגרתן היו גם ניסיונות לעצור את האב ואחיו של המחבל. האב, פתחי חאזם חמק עד כה מהמאמצים לשים עליו יד ולהביאו לחקירה בישראל.

זירת הפיגוע בדיזנגוף, צילום: יוסי זליגר

"איבדתי את היקר מכל, וממשיכים לחפש את בני משפחתי. למרות שאיבדתי את בני, אלוהים פיצה אותי באלפי צעירים מוסלמים שראו בי אבא שלהם, והקלו עליי את הכאב. מחנה הפליטים של הגיבורים ומפעל הגברים חיבק אותי. במעמד זה אני מנשק את מצחו וידו של כל מי שגרמתי לו לעוול, ומי שאני חייב לו חוב כספי, שיפנה לאמא שלי", כתב פתחי חאזם בפייסבוק, ובכך רמז כי הוא אינו שולל את האפשרות כי נשקפת סכנה לחייו, וכי למרות הלחצים, הוא ובני משפחתו עומדים בסירובם להסגיר את עצמם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...