"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
נהג אוטובוס שתה וודקה וזגזג בכביש 1: "הוא היה גמור לחלוטין"
"אם הנוסעים לא היו עוצרים אותו, יכול היה להיגרם אסון כבד בדרך לירושלים", שיתפה השוטרת שעצרה את הנהג בן ה-55 ומנעה אסון כבד • בבדיקת ינשוף נמצא בדמו אלכוהול מעל פי 17 מהכמות המותרת • המשטרה צפויה להגיש נגדו כתב אישום

Loading...

אימה בכביש 1: נהג האוטובוס השיכור מזגזג בנסיעה // קרדיט: דוברות המשטרה

תיעוד בלעדי

נהג אוטובוס שתה וודקה וזגזג בכביש 1: "הוא היה גמור לחלוטין"

"אם הנוסעים לא היו עוצרים אותו, יכול היה להיגרם אסון כבד בדרך לירושלים", שיתפה השוטרת שעצרה את הנהג בן ה-55 ומנעה אסון כבד • בבדיקת ינשוף נמצא בדמו אלכוהול מעל פי 17 מהכמות המותרת • המשטרה צפויה להגיש נגדו כתב אישום

איציק סבן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

הנוסעים נתקפו בחרדה:נהג האוטובוס שתה וודקה, השתכר והחל לנסוע בזיגזג על כביש 1. "אם הנוסעים לא היו עוצרים אותו, יכול היה להיגרם אסון כבד בדרך לירושלים", אמרה היום (רביעי) ל"ישראל היום" השוטרת שעצרה את הנהג. בבדיקת ינשוף נמצא בדמו אלכוהול מעל פי 17 מהכמות המותרת.

שלשום, בשעות הצהריים, התקבלה במוקד המשטרה דיווח מאזרחים מודאגים על כך שהם נמצאים בתוך אוטובוס בקו 400 שעשה דרכו מבני ברק לירושלים והם חושדים שהנהג שיכור, שעולה מפיו ריח חריף של אלכוהול והוא מזגזג בכביש 1 סמוך למחלף ענבה. חלק מהדיווחים דיברו על נהיגה בפזיזות רבה תוך כדי סטיות מהנתיב ובלימות פתע רבות.

הסיוט הזה נמשך כמה דקות. חלק מהנוסעים טילפנו שוב ושוב ודיווחו על כך שהם נאלצים לחסום את הנהג שמתעקש להמשיך בנסיעה, אך הם מסרבים לאפשר לו.
"כשהגעתי לאוטובוס הוא נמצא בצד הכביש. כשהנהג הבחין בי הוא זרק שקית שחורה שבתוכה היה בקבוק וודקה", סיפרה אתמול רס"ר לי אורן מאגף התנועה."היו באוטובוס 15 נוסעים. הנהג טען ששתה רק כוסית אחת של וודקה ובשלב מסוים ניסה להכשיל את הבדיקה".

"יכול היה להיגרם אסון כבד"

הנהג, תושב ירושלים בן 55 ניסה להתחכם, אך בסופו של דבר ביצע בדיקת 'ינשוף' שתוצאותיה הדהימו את השוטרים כאשר הצביעו על כמות של 895 מ"ג אלכוהול בדמו, מעל פי 17 מהכמות המותרת לנהג אוטובוס."כל הכבוד לנוסעים, הנהג היה גמור לחלוטין" הוסיפה רס"ר אלון, "אם הם לא היו עוצרים אותו היה יכול להיגרם חלילה אסון כבד ומיותר".

בשל חומרת העבירה, הנהג נעצר ובכוונת התביעה המשטרתית להגיש נגדו כתב אישום בגין נהיגה בשכרות תוך סיכון חיי הנוסעים. כמו כן, רישיון הנהיגה שלו נפסל לתקופה של 30 ימים. יצוין כי שנת 2021 נתפסו שישה נהגי אוטובוס שנהגו בשכרות ואילו שנת 2022 נתפסו עד כה שלושה נהגי אוטובוס.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...