פרקליטות מחוז ירושלים הגישה לבית המשפט המחוזי בעיר כתב אישום נגד יניב בן עוז, בגין סחר בסמים ויבוא סם מסוכן מסוג GBL המוכר גם כ"סם אונס", ונגד אסף דולינסקי וליאור ציוני בגין סיוע ליבוא סם מסוכן והחזקת סם מסוכן שלא לצריכה עצמית.
על פי כתב האישום, בינואר 2019 קשרו הנאשמים קשר, יחד עם סוכני משטרה סמויים, להשיג סם מסוכן מסוג GBL הידוע כ"סם אונס", בכמות של 4 ליטרים ממדינה באירופה, במטרה לייבא אותו בהמשך לישראל.
הנאשמים בדקו אתרי אינטרנט שבהם ניתן לרכוש את הסם, ולאחר שנתקלו בבעיות בהזמנת הסמים דרך האינטרנט, יצרו קשר עם סוחר סמים מקומי בברלין על מנת לרכוש את הסם המסוכן מסוג GBL בכמות של ליטר, ופעלו על מנת לייבא אותו לישראל.
בנוסף בדקו הנאשמים אפשרות "להגדיל" את כמות הסמים ובהמשך נעצרו לחקירה. כתב האישום הוגש על ידי עו"ד מיכל אזולאי.
נגד הנאשם יניב בן עוז הוגשו שבעה אישומים נוספים בגין סחר בסמים מסוכנים מסוגים שונים. בין השאר כך הסביר הנאשם לסוכן על פעולותיו של "סם האונס": "...אין לו זכר בדם וזו תמיד הבעיה של המשטרה להוכיח ששמו במשקה סם האונס... אתה שם לבחורה 3 מייל והיא מעולפת... אתה יכול לאנוס אותה ... ואז כשהיא מתעוררת והיא הולכת למשטרה... אין כלום, כי זו מילה מול מילה...".
נתפס במהלך בדיקה שגרתית: נהג מונית נעצר על נהיגה תחת השפעת סמים
הכלבה "לולה" חשפה מעבדת סמים ענקית: אלפי כדורי אקסטזי נתפסו בגליל
פרסומת | הטבת טרייד אין ייחודית של ניסאן
בהיקף של מיליוני שקלים: הפשיטה על בתי העסק שעשקו מאות קשישים בארץ
מבצע משטרתי בגליל המערבי: תושב הפזורה הבדואית נעצר עם סמים בשווי מאות אלפי שקלים
