"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
גוש עציון: סייעות חשודות בהתעללות
השלוש חשודות באלימות נגד תינוקות בגילי אפס עד שנה • מעצרן הוארך בשלושה ימים • בטבריה נחשף מקרה נוסף של חשד לאלימות נגד פעוטות
החשודות בדיון להארכת מעצרן // צילום: אפרת פורשר // החשודות בדיון להארכת מעצרן // צילום: אפרת פורשר

גוש עציון: סייעות חשודות בהתעללות

השלוש חשודות באלימות נגד תינוקות בגילי אפס עד שנה • מעצרן הוארך בשלושה ימים • בטבריה נחשף מקרה נוסף של חשד לאלימות נגד פעוטות

אפרת פורשר
, עודכן

שלוש סייעות במעוןבגוש עציוןחשודותבהתעללות בפעוטות. העבירות המיוחסות לשלוש הן התעללות בחסר ישע, תקיפה סתם ואי דיווח ומדובר במספר רב של אירועים של תקיפת ילדים בגילי אפס עד שנה.

נציג המשטרה בדיון להארכת מעצרן אמר כי האירוע התחיל לפני שלושה חודשים עם תלונה של סייעת על תקיפה של שני קטינים שנה קודם לכן. בשבוע שעבר נחקרו שתיים ושוחררו. בסוף השבוע האחרון הצטברו נגד השתיים ראיות וחשדות, וסייעת נוספת נחשדה גם היא במעשים. הן נחקרו, חלקן הודו במיוחס להן ומסרו גרסה מפורטת לאירועים.

צילום: אפרת פורשר

מהמועצה האזורית גוש עציון נמסר כי לאחר בירור של התקרית, הם סבורים שלא מדובר בהתעללות בילדים, אלא בניצול השיח הציבורי בשבועות האחרונים סביב אלימות נגד פעוטות. זאת, על רקע סכסוך בין סייעות במעון.

בנוסף, במועצה הדגישו כי הם סומכים על המשטרה ובטוחים שהיא תבצע את עבודתה ותחקור את המקרה על מנת שהאמת תצא לאור. עוד נמסר, כי הנהלת המעון השעתה את המעורבות עד לתום הבירור והמועצה תמשיך לעקוב ולעדכן בעניין.

בתוך כך, מתפרסם היום חשד לשימוש באלימות כלפי פעוטות במעון פרטי בטבריה. למשטרה הוגשה במהלך השבוע החולף תלונה לפיה עולה חשד לשימוש באלימות על ידי גננת כלפי פעוטות, בגילי חצי שנה עד שלוש, במעון פרטי בטבריה.

לאחר החקירה נחקרה חשודה בשנות ה-30 מאזור הצפון, ובסיום חקירתה שוחררה בתנאים מגבילים ובהרחקה מהמעון למשך 14 יום.

בהכנת הידיעה השתתפה עדי חשמונאי

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...