"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
נתין זר חשוד בניסיון אונס חמור בתל אביב
הנתין, בן 30 מאריתריאה, חשוד בתקיפה אלימה ובניסיון אונס של צעירה ברחוב הרכבת • הוא נמלט מהזירה ונתפס על ידי השוטרים
שוטרים ונתינים זרים בדרום ת"א (למצולמים אין קשר לידיעה) | צילום: קוקו

נתין זר חשוד בניסיון אונס חמור בתל אביב

הנתין, בן 30 מאריתריאה, חשוד בתקיפה אלימה ובניסיון אונס של צעירה ברחוב הרכבת • הוא נמלט מהזירה ונתפס על ידי השוטרים

אבי כהן
, עודכן

נתין זר מאריתריאה, בן 30, נעצר לפנות בוקר בחשד לתקיפה חמורה וניסיון אונסשל צעירה בשנות ה-20 לחייה שהתרחש היום (ראשון) לפנות בוקר בחניון הרכבת בתל אביב.

סמוך לשעה חמש בבוקר התקבל דיווח במוקד 100 של משטרת ישראל על אודות אירוע חמור של תקיפה חמורה וניסיון אונס של אישה ברחוב הרכבת שבתל אביב. שוטרים שהגיעו למקום הבחינו בצעירה שהותקפה קשות ובסמוך אליה עוברי אורח שסייעו לה. השוטרים קיבלו את תיאורו של החשוד וכעבור זמן קצר הצליחו לאתר חשוד במעשה ועצרו אותו לחקירה.

מהחקירה עלה כי המותקפת, ישראלית שגרה באזור רחוב הרכבת, עברה בחניון. החשוד תקף אותה באלימות קשה וניסה לאנוס אותה, אולם עוברי אורח ששמעו את זעקותיה חשו למקום והוא נבהל וברח.

כאמור, לאחר סריקות שביצעו השוטרים באזור הוא נעצר, והיום תבקש המשטרה להאריך את מעצרו בבית משפט השלום שבתל אביב.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...