"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

המשטרה תקצה 620 שוטרים למגזר הערבי

חברי הכנסת הערבים נועדו עם בכירי משטרת ישראל ודנו עימם בדרכים למיגור האלימות במגזר • השר ארדן הסכים לממן הצבת מצלמות אבטחה ביישובים הערביים

,עודכן
חברי הכנסת הערבים, צילום: דוברות המשטרה

חברי הכנסת הערבים נועדו הערב (חמישי) עם השר לביטחון פנים, גלעד ארדן, ועם צמרת המשטרה במשך יותר משלוש שעות. זאת כחלק מהמאבק שהחליטו מנהיגי הציבור הערבי ליזום נגד תופעתהאלימות במגזר.

במהלך הפגישה טענו בכירי המשטרה בפני חברי הכנסת כי אמירותיהם פוגעות באמון הציבור במשטרת ישראל. ראש אגף החקירות והמודיעין, ניצב גדי סיסו, הציג בפני הח"כים את היקף הפעילות המשטרתית נגד הפשיעה במגזר. סיסו הביע תמיכה בהרחבת תוכנית החומש הממשלתית לחיזוק הביטחון האישי במגזר הערבי.

בישיבה הוחלט כי המשטרה תקצה 620 שוטרים נוספים לטיפול בבעיית הפשיעה במגזר. מדובר בתגבור קבוע, ולא במהלך לזמן מוגבל. עוד הוחלט כי ארגוני הפשע של המגזר יועברו לטיפולה של יחידת להב 433.

השר ארדן הביע נכונות לממן את רישות הרחובות ברשויות הערביות במצלמות אבטחה, כדי להגביר את ההרתעהולהפחית את הפשיעה. בכירי המשטרה ביקשו מהח"כים הערבים לקרוא לציבור הערבי לשתף פעולה עם המשטרה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר