"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הוארך בשבוע מעצרו של מקסים טל החשוד ברצח אשתו בקריות

במהלך הדיון הציגה אימו של מקסים טל, החשוד ברצח מריה, תמונות שבהן נראה חבול וטענה כי היא תקפה אותו קשות • סנגור החשוד: "האישה התאבדה"

,עודכן
מקסים טל, החשוד ברצח אשתו מריה, בדיון הארכת מעצר (ארכיון) // צילום: הרצי שפירא

בית המשפט בקריות האריך בשבוע ימים את מעצרו של מקסים טל, תושב קריית ביאליק, החשוד ברצח אשתו מריה טל בביתם לפני 10 ימים. צו איסור פרסום הוטל פרטי החקירה.

במהלך הדיון, אימו של החשוד הציגה תמונות שבהן הוא נראה חבול ופצוע טוענת כי המנוחה תקפה אותו קשות.

הוריה של מריה ז"ל (מימין) ומצד שני אימו של בעלה החשוד ברצח

סנגורו של הבעל החשוד, עו"ד רועי קרן, אמר ל"ישראל היום" לפני הדיון: "יש בידינו ראיות שמוכיחות כי מרשי לא היה מעורב במותה של המנוחה. מדובר במקרה טרגי אישי שנסיבותיו המצערות הביאו להתאבדותה של המנוחה לנגד עיניו של בעלה, שניסה למנוע ממנה לפגוע בעצמה".

פינוי ההרוגה מהזירה // צילום: יהושע יוסף

עוד הוסיף: "הסכמנו לבקשה להאריך את המעצר שלו עד היום כדי לאפשר למשטרה למצות את כל הליכי החקירה. יש לו בבית שתי ילדות קטנות שאיבדו את אימא שלהן בנסיבות טרגיות והן זקוקות לאביהן שיהיה לצידן".

בדיון היום צפוי ביהמ"ש להחליט אם להאריך בתקופה נוספת את מעצרו של החשוד, או לשחררו למעצר בית.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר