"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
כתב אישום: מטפל סיעודי התעלל בניצולת שואה דמנטית
לפי כתב האישום, היכה המטפל בראשה של הקשישה בעוצמה, כיסה את פניה בשמיכה ושפך עליה מים
צילום אילוסטרציה: GettyImages

כתב אישום: מטפל סיעודי התעלל בניצולת שואה דמנטית

לפי כתב האישום, היכה המטפל בראשה של הקשישה בעוצמה, כיסה את פניה בשמיכה ושפך עליה מים

מערכת היום
, עודכן

כתב אישום חמור בגיןהתעללותותקיפה של קשישה דמנטית וסיעודית בת 89 הוגש היום (חמישי) בבית המשפט המחזי בירושלים נגד נגד דיב עוודאללה (48) תושב עין נקובא, ששימש כמטפל במוסד הסיעודי מעלה החמישה בו אושפזה הקשישה.

על פי כתב האישום, שהגישה עו"ד רחל אהרוני-זאבי מפרקליטות מחוז ירושלים, עבד המטפל לפני כשבועיים במוסד במשמרת לילה. במספר הזדמנויות שונות הוא תקף את הקשישה, ניצולת שואה, בעודה שוכבת במיטה חסרת אונים וללא יכולת לזעוק לעזרה. הנאשם היכה בפניה ובראשה בעוצמה, כיסה את פניה בשמיכה, אחז בה בחוזקה ושפך עליה מים מבקבוק בעודה שוכבת במיטה.

כתוצאה ממעשיו של הנאשם המתוארים לעיל נגרמו למתלוננת שטפי דם בפנים, המטומה מתחת לעין שמאל ושטף דם ונפיחות מתחת לחזה בצד ימין. הקשישה סבלה במשך מספר ימים מכאבים במקומות בהם גרם לה הנאשם לחבלות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...