השרשרת שנמצאה בדירה | צילום: דוברות המשטרה

לוד: שוטרים הגיעו לבית של חשוד בסחר בסמים - ומצאו את אימו קשורה למיטה

האישה, בשנות ה-40 לחייה, אותרה כשהיא יושבת בסלון ולרגלה קשורה שרשרת ומנעול • לטענת המשפחה היא "בהליך גמילה" המונע ממנה לצאת מהבית "להשיג סמים" • היא שוחררה והועברה לתחנת המשטרה כדי לקבל טיפול משירותי הרווחה • בחיפוש בבית נמצאו סמים מסוג הרואין וקריסטל

שוטרי תחנת לוד עצרו הבוקר (שלישי) תושב העיר כבן 30 בחשד לסחר הסמים ובחיפוש בביתו אתרו את אמו קשורה בשלשלאות למיטה, כחלק "מהליך גמילה" מסמים". בכוונת המשטרה להביא את החשוד מחר לדיון בבימ"ש השלום כדי להאריך את מעצרו.

עם כניסת השוטרים לחיפוש בדירה, אתרו את אמו של החשוד – תושבת לוד בשנות ה-40 לחייה, כשהיא יושבת בסלון ולרגלה קשורה שרשרת ומנעול, המחוברים למיטה באופן המונע ממנה לצאת את הבית, כאשר לטענת המשפחה מדובר "בהליך גמילה" המונע ממנה לצאת מהבית "להשיג סמים".

השוטרים שחררו את האישה מהשלשלאות והעבירו אותה לתחנה, על מנת לסייע לה ולתאם טיפול רווחתי הולם. בנוסף, השוטרים עצרו את הבן – תושב לוד כבן 30 , בחשד לסחר בסמים, לאחר שבדירה תפסו חומרים החשודים כסם, לרבות הרואין וקריסטל, שהועברו להמשך מיצוי ראיות במעבדות הזיהוי הפלילי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...