"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חשד לרצח של עובד זר בערבה

גבן כבן 30 נהרג בקטטה שפרצה במושב במועצה האזורית הערבה התיכונה • עובד זר מתאילנד בן 34 נעצר בחשד לביצוע המעשה

,עודכן
צילום: גדעון מרקוביץ' // המשטרה עצרה חשוד

חשד לרצח:עובד זר מתאילנד כבן 30 נהרג בקטטה שפרצה הלילה (בין שלישי לרביעי) במושב במועצה האזורית הערבה התיכונה. צוות מד"א בסיוע כוח רפואי של צה"ל ביצעו בו פעולות החייאה שבסופן נאלצו לקבוע את מותו.

"כשהגענו למקום יחד עם כוח רפואה של צה"ל ראינו את הפצוע מחוסר הכרה עם מספר פציעות מדממות בגופו", אמר חובש מד"א אלי שריקי. "ביצענו בדיקות רפואיות אבל הוא היה ללא סימני חיים ולרופא הצבאי לא נותר אלא לקבוע את מותו".

לאחר תחקור ראשוני של הזירה בידי שוטרים ומעבדה ניידת של חוקרי זירת עבירה, עצרה המשטרה עובד זר מתאילנד בן 34 בחשד לביצוע המעשה.

עוד בחדשות:

מתיישבים תקפו לוחמי מג"ב ליד יצהר

תקלה חמורה במהלך התקיפה ברצועה: טיל ששוגר ממסוק נחת בעוטף עזה

מזג אוויר: הכבדה בעומס החום

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר