"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מסיבה בהשתתפות אלף חוגגים פוזרה בנגב

בליינים קיימו אירוע בלב המדבר תוך הפרה של הנחיות הקורונה וללא רישיון • חמישה עוכבו לחקירה ותושב יפו בן 32 נעצר בחשד לארגון המפגש

,עודכן
שוטרים במהלך פיזור האירוע בנגב // צילום: דוברות המשטרה // שוטרים במהלך פיזור האירוע בנגב // צילום: דוברות המשטרה

מסיבה גדולה בהשתתפות יותר מ-1,000 בליינים פוזרה על ידי המשטרה בנגב, כך הודיעה היום (ראשון) משטרת ישראל.

על פי טענות המשטרה, האירוע, שנערך ביום שישי, התרחש בניגוד להנחיות הקורונה בעומק השטח המדברי באזור כביש 258, בין צומת חתרורים למפעלי ים המלח. מדובר באירוע של קהילת "מיקו", המארגנת אירועים המוניים ומסיבות בדגש חברתי ואקולוגי.

ציוד רב הוחרם במקום וחמישה בני אדם עוכבו לחקירה. אחד המעוכבים, תושב יפו בן 32, נעצר בחשד כי הוא מארגן האירוע. החשוד הובא במוצאי שבת בפני בית משפט בחשד לניהול עסק ללא רשיון ולהפצת מחלה, והשופט הורה על הארכת מעצרו עד יום שלישי.

מהמשטרה נמסר: "משטרת ישראל תמשיך לפעול יחד עם הרשויות ויתר גורמי האכיפה לבלימת התפשטות הנגיף במטרה לשמור על שלום הציבור ובריאותו. המשטרה קוראת לציבור להישמע להנחיות שכן אי קיומן משבש את המאמץ הלאומי במאבק בהתפרצות הנגיף והתפשטותו בישראל".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר