"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

התאונה בבית דגן: חשד שהנהג היה שיכור

בן 21 נעצר לאחר שהיה מעורב בתאונה בבית דגן שבה נהרגה הנערה מיטל מדלן שמאילוב ז"ל • בדמו נמצא ריכוז גבוה של אלכוהול • מעצרו הוארך ביומיים

,עודכן
צילום: ליאור פז - תיעוד מבצעי מד"א // זירת התאונה

משטרת מרחב השפלה עצרה היום (שני) את הנהג שהיה מעורבבתאונה הקטלניתליד בית דגן בשבת, בחשד שנהג בשכרות. העצור הוא חייל צה"ל בן 21 , תושב גני תקווה. בית משפט החליט להאריך את מעצרו ביומיים.

בתאונה נהרגה צעירה בת 17, מיטל מדלן שמאילובז"ל, תושבת רחובות. שהובאה למנוחות אתמול. מצבה של חברתה שנפצעה מוסיף להיות קשה.

כאמור, התאונה אירעה בכביש 412 בין שפירים לבית דגן בצומת הכניסה למשמר השבעה. שתי הצעירות היו ברכב והמתינו ברמזור אדום. מהחקירה עלה כי הנהג פגע מאחור ברכבן, שכתוצאה מכך התנגש ברמזור שקרס. המנוחה נפצעה באורח אנוש ונפטרה לאחר מכן בבית החולים. חברתה פונתה במצב קשה עם חבלת ראש.

החשוד התנגש בהן מאחור. כתוצאה מכך רכבן התנגש ברמזור // צילום: ליאור פז, תיעוד מבצעי מד"א
החשוד התנגש בהן מאחור. כתוצאה מכך רכבן התנגש ברמזור // צילום: ליאור פז, תיעוד מבצעי מד"א

הנהג החשוד חולץ מהרכב ללא הכרה אך התאושש בבית החולים. לאחר מכן, מסר עדות ראשונית והמשטרה העלתה חשד כי נהג תחת השפעת אלכוהול.לדברי המשטרה, הוא הודה כי הוא אוהב לשתות בעיקר ערק, אך לא טען כי נהג לאחר ששתה. בהמשך, נלקחה ממנו בדיקת דם והתוצאה הראתה ריכוז גבוה של אלכוהול בדמו, כך על פי המשטרה.

סניגורו עו"ד יפים וקסלר, ביקש לשחררו למעצר בית. "מדובר בחייל בשרות סדיר ללא עבר שעבר טראומה קשה בעצמו ואין חשש משיבוש חקירה אם ישהה במעצר בית".בית המשפט נעתר כאמור לבקשת המשטרה והאריך מעצרו ביומיים לצורכי חקירה. בית המשפט גם הורה על פסילה זמנית של רישיון הנהיגה שלו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר