הגבר התקשר למשטרה והתוודה: צעירה כבת 28 נרצחה בנוף הגליל, בעלה נעצר

הגבר, כבן 30, התקשר למשטרה ודיווח כי הרג את אשתו, רסמיה ברבור • בנם הפעוט היה בבית בזמן הרצח • לצוותי החירום לא נותר אלא לקבוע את מותה • הוא נעצר במקום • מעצרו של החשוד הוארך בעשרה ימים

ניידת משטרה, ארכיון, צילום: GettyImages

גבר בשנות ה-30 התקשר הלילה (שישי) למשטרה והתוודה שרצח את אשתו. לכוחות החירום שהגיעו לביתם של השניים בנוף הגליל לא נותר אלא לקבוע את מותה של הצעירה. מעצרו של החשוד הוארך בעשרה ימים בבית משפט השלום בנצרת.

החשוד ברצח אשתו בנוף הגליל מובא להארכת מעצר צילום: גיל אליהו

עו"ד יוסף חאזם, שמייצג את החשוד מטעם הסניגוריה הציבורית, אמר: "מדובר באירוע קשה. לאור מצבו הנפשי, בית המשפט החליט לשלוח את החשוד לבדיקה פסיכאטרית. אנו נמתין לקבלת חוות הדעת".

כאמור, הבעל התקשר למוקד 100 של המשטרה, והודיע לשוטרים כי הרג את אשתו. השוטרים שהוזנקו למקום מצאו אותה ללא רוח חיים כשעליה סימני דקירה, והבעל החשוד נעצר במקום. ל"ישראל היום" נודע כי בנם הפעוט בן השלוש היה בבית בזמן הרצח, והוא ככל הנראה ישן באותו הזמן.

רסמיה ברבור,

המשטרה פתחה בחקירת האירוע ואספה ממצאים מהזירה. הרקע למעשה נבדק. החוקרים בודקים אם הוא רצח אותה מכיוון שחשד כי היא בוגדת בו. 

החשוד ברצח אשתו בבית המשפט // צילום: גיל אליהן,

חובשים ופרמדיקים של מד"א שהגיעו אף הם לזירה נאלצו לקבוע את מותה של הצעירה בת ה-28 במקום. פראמדיקית מד"א צליל ביטון סיפרה: "שוטרים הובילו אותנו לזירת האירוע, וראינו צעירה בת 28 מחוסרת הכרה ללא נשימה וללא דופק עם פציעות חודרות, ביצענו בדיקות רפואיות והיא הייתה ללא סימני חיים, ולצערנו נאלצנו לקבוע את מותה במקום".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר