"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
נעצר חשוד שהתחזה ופרץ לבית
תושב אלישמע נעצר בחשד שהתחזה לנציג משרד הבריאות, התקשר לביתה של משפחה ביישוב, ואמר לבני הבית כי עליהם להתייצב לבדיקת קורונה • כשיצאו, הוא פרץ לביתם וגנב כסף
"הוא הפך את הארון ומצא את המקום שבו מוחבא הכסף" // צילום אילוסטרציה: אורן בן חקון // "הוא הפך את הארון ומצא את המקום שבו מוחבא הכסף"

נעצר חשוד שהתחזה ופרץ לבית

תושב אלישמע נעצר בחשד שהתחזה לנציג משרד הבריאות, התקשר לביתה של משפחה ביישוב, ואמר לבני הבית כי עליהם להתייצב לבדיקת קורונה • כשיצאו, הוא פרץ לביתם וגנב כסף

ירון דורון
, עודכן

המשטרה עצרה אמש (שני) גבר בן 36, תושב היישוב אלישמע, בחשד למעורבות בפריצה לבית ביישוב בשעות הערב של יום ראשון. על פי החשד,הגבר התחזה לנציג משרד הבריאות, והתקשר לבעל הבית והודיע לו כי מכיוון ששהה בקרבת חולה קורונה מאומת, חובה עליו להיבדק עם משפחתו מתחם בדיקת קורונה בכפר סבא.

כאשר הם חזרו לביתם הם גילו כי הם נפלו בפח. הם הבחינו כי יש אור בבית וכי הדלת נפרצה. בבית הם גילו אי סדר גדול שהשאיר הפורץ אחריו. הם ניסו להבין מה נגנב והתברר כי הכסף השייך לבית הכנסת, שאב המשפחה משמש בו גבאי, נגנב.

בני המשפחה מיהרו להתקשר לקופת החולים שלהם כדי לברר אם באמת הם היו צריכים לבצע בדיקה. אז התברר להם כי הם לא נדרשו לבצע כל בדיקה וכי בעצם מי שהתקשר אליהם היה הפורץ אשר דאג שהם לא יהיו בביתם כדי שהוא יוכל לשים את ידיו על הכסף.

"הפורץ ידע, ככל הנראה, שאבא מחזיק בבית כספים של בית הכנסת", סיפרה הבת. "הוא הפך רק את החדר של ההורים. הוא הפך שם את הארון ומצא את המקום שבו אבא מחביא את הכסף".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...