"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לאחר הגשת התלונה: גל אוחובסקי נחקר במשטרה

כחודש אחרי פרסום התחקיר נגד העיתונאי והבכיר בקהילה הגאה, הוא עוכב לקחריה במשטרה בעקבות התלונה שהוגשה נגדו בגין עבירות מין

,עודכן
0השמעה
גל אוחובסקי, צילום: מאיר פרטוש

כחודש לאחר שהוגשהתלונה במשטרהנגד איש התקשורת בחשד שהטריד ותקף מינית, גל אוחובסקי נחקר היום (שני) במשטרה.

כאמור, המשטרה פתחה לפני מספר שבועות בחקירה עם קבלת תלונה בחשד לעבירות מין שביצע באדם אחר במהלך מפגשים שהיו בין השניים לפני מספר שנים. הבוקר שוטרי מרחב ירקון עיכבו אותו לחקירה בתחנת המשטרה. החקירה נמשכת.

כזכור,בחודש שעברפורסם ב"כאן 11" תחקיר, שבו נטען נגד הבכיר בקהילה הגאה כי הטריד ותקף מינית שני בני אדם. "יותר מחמש פעמים הוא ניסה להפוך אותי בכוח. אמרתי לו 'די, בוא נפסיק עם זה'. באופן מפתיע ומזעזע הוא נתן לי כאפה בפנים. זה שיתק אותי", שיתף א', אחד המתלוננים נגד אוחובסקי בתחקיר המדובר, שנמצא דובר אמת בפוליגרף.

ב', מתלונן נוסף, אמר על העיתונאי: "הוא כפה את עצמו עליי למרות התנגדותי".

לאחר פרסום התחקירהתעוררה סערה גדולה.אוחובסקי טעןלגבי המפגש הראשון כי הוא "הסתיים באופן ידידותי", והתנצל על התחושה הרעה שנגרמה למתלונן. בנוגע לעדות השנייה, נמסר אז מטעמו כי "בניגוד למה שמחייבים הדין וכללי האתיקה, לא הועברו מצד התאגיד שום פרטים לגביה, ואין לגל דרך להגיב או להתגונן בפני אירוע שלא פורט בפניו. אך כאמור, מרגע שזו התחושה, הוא מתנצל גם בפני המעיד השני".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר