"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"התנגדו לקשר שהיא מנהלת": אב ובנו נעצרו בחשד שהכו צעירה
לפי דיווחים שהתקבלו מהרשות הפלשתינית, המתלוננת פנתה בשל חבלות שנגרמו לה מבני משפחתה • השוטרים איתרו את החשודים והאריכו את מעצרם
ניידת משטרה בתל אביב | צילום: יהושע יוסף

"התנגדו לקשר שהיא מנהלת": אב ובנו נעצרו בחשד שהכו צעירה

לפי דיווחים שהתקבלו מהרשות הפלשתינית, המתלוננת פנתה בשל חבלות שנגרמו לה מבני משפחתה • השוטרים איתרו את החשודים והאריכו את מעצרם

איליה יגורוב
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

האלימות במגזר הערבי נמשכת:במחוז דרום של המשטרה נתקבל דיווח מהרשות הפלשתינית (חברון), לפיו צעירה תושבת הדרום פנתה בתלונה על אביה ואחיה, שהכו אותה וגרמו לה לחבלות. על פי החשד, הרקע למעשה הוא התנגדותם לקשר שהיא מנהלת עם צעיר אחר, גם הוא תושב הדרום.

השוטרים איתרו את האב והבן, בני 46 ו-22, וביצעו את מעצרם. החשודים הובאו בפני בימ"ש תורן במוצ"ש, ומעצרם הוארך עד ליום שני.

פקד אלכס זיטניצקי, ראש משרד חקירות תחנת עיירות: "מדובר באירוע חמור של תקיפה. עם קבלת הדיווח בערוצי הקשר בין הרשויות, פעלנו באופן מיידי לאיתור החשודים ומעצרם, תוך הגשת סעד למתלוננת".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...