בית המשפט המחוזי בב"ש התיר לפרסום היום (חמישי) לבקשת הפרקליטות, את שמו של הנאשם, ג'יהאד אבו ראשד, בן 22 מרהט, אשר הסיע מתלוננת בת כ-18 ליער להבים וביצע בה בכוח ובאכזריות עבירות מין, כשהוא חמוש בסכין. הוא נאשם בביצוע עבירות של מעשה סדום בנסיבות מחמירות ומעשים מגונים.
על פ כתב האישום, שהוגש באמצעות עו"ד ליבי סיל, בין הנאשם למתלוננת נוצר קשר באמצעות האינסטגרם, ולאחר מכן הם נפגשו. הנאשם הסיע את המתלוננת ליער להבים, הורה לה לרקוד עימו מחוץ לרכב, ולאחר מכן ביצע בה בכוח מעשים מגונים ומעשה סדום בצורה אכזרית. הוא הצמיד סכין לכתפה ואיים עליה שאם לא תעשה את מה שיורה לה, הוא יהרוג אותה, יקבור אותה ואף אחד לא יראה. כמו כן, הראה הנאשם למתלוננת חפץ הנראה כאקדח.
הנאשם ביצע את המעשים חרף התנגדותה של המתלוננת ותחנוניה שיפסיק, ועל אף נסיונותיה להדוף את הנאשם ולמנוע ממנו לבצע את זממו בתואנות שונות, בין היתר אמרה לו שהיא בהיריון.
לאחר המעשים, הורה הנאשם למתלוננת למחוק את כל ההתכתבויות ביניהם והסיע אותה לתחנת אוטובוס בצומת להבים, שם הותירה לבדה כשהיא בוכה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו