"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
נער בן 16 נעצר בחשד לדריסת דסטאו ביסט ברמלה
חודשיים לאחר אירוע הדריסה של תושב רמלה נעצר חשוד במעשה • ביסט נפצע קשה ונפטר כעבור שבועיים בבית החולים • במהלך החקירה ביקשה המשפחה מרה"מ בנט לערב את השב"כ ונדחתה
דסטאו ביסט | צילום: באדיבות המשפחה
על רקע הטענות לפשע לאומני

נער בן 16 נעצר בחשד לדריסת דסטאו ביסט ברמלה

חודשיים לאחר אירוע הדריסה של תושב רמלה נעצר חשוד במעשה • ביסט נפצע קשה ונפטר כעבור שבועיים בבית החולים • במהלך החקירה ביקשה המשפחה מרה"מ בנט לערב את השב"כ ונדחתה

שלומי דיאז
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

נער בן 16 נעצר היום (ראשון) בחשד למעורבותו באירוע בו נפגע אנושות דסטאו ביסט מאופניים חשמליים ונפטר כעבור שבועיים. החשוד יובא מחר בפני שופט בבימ"ש השלום בראשל"צ.

כזכור, בחודש יוני נפטר בבית החולים אסף הרופא ביסט, תושב רמלה בן 74, שנדרס קודם לכן על ידי שני רוכבי אופניים חשמליים. מעדות של בן משפחתו של ביסט, שנפגע בסמוך לקניון בעיר, עולה כי הוא לווה לתחנת אוטובוס ליד קניון רמלה בידי שניים מקרוביו. לפתע, ולעיני אותו עד, הגיעו שני רוכבי האופניים החשמליים שפגעו בו. ביסט נפצע קשה בראשו ונפל לרצפה. הרוכבים נמלטו, לא לפני ש"עשו פרסה וניסו לפגוע בנו כשעמדנו לידו", כך על פי העדות.

במהלך החקירה, המשטרה לא הצליחה להגיע לחשודים ולכן פנו במשפחה אל רה"מ בנט שיערב את השב"כבמצוד אחר מבצעי המעשה. מלשכת ראש ממשלה התקבלה אז תשובה המפנה את המשפחה חזרה למשטרה שחוקרת את האירוע.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...