"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

11 חשודים נעצרו בשל תקיפת שוטרים בדיר אל-אסד

במהלך חתונה בכפר, נורו יריות • כוחות מג"ב ומשטרה שנכנסו לכפר, דרשו להסגיר לידיהם את הנשק • במקום התפתחו עימותים שהובילו היום למעצרים נרחבים

,עודכן
0השמעה
ניידות שהוצתו במהלך המהומות בדיר אל-אסד, צילום: מישל דוט קום

כוחות המשטרה פשטו הלילה (ראשון) על הכפר דיר אל-אסד ועצרו 11 חשודים בחשד למעורבות בתקיפת שוטרים במהלך המהומות אתמול, בהן הוצתו שתי ניידות והותקפו שוטרים.

העימותים החלו בשל ירי בחתונה בכפר שבעקבותיו הגיעו שוטרים למקום. בין השוטרים לנוכחים התפתחו עימותים שהידרדרו לעימות חריף שבו נפצעו לפחות שבעה בני אדם, בהם אחד קשה שפונה לבית החולים בנהריה.

בנוסף, שלושה שוטרים נפצעו באורח קל ופונו לבית החולים רמב"ם בחיפה. בד בבד, בשל חשש מלינץ', שתי שוטרות נאלצו למצוא מחסה בבתי התושבים וזמן קצר לאחר מכן הן חולצו משם כאשר אחת מהן נפצעה באורח קל.

דוד החתן, מוחמד עמאר, סיפר שכ-1,500 איש השתתפו בחתונה, שהתנהלה על מי מנוחות ואז נורו יריות באוויר. בשלב זה, כוחות מג"ב נכנסו ודרשו להסגיר לידיהם את הנשק ואז החלו העימותים.

מהמשטרה נמסר: "כוח שיטור הגיע למתחם שבו התקיימה חתונה שבמהלכה, על פי החשד, נורו יריות. השוטרים ששוחחו עם בעל השמחה בפתח המתחם, והותקפו על ידי חלק מהחוגגים ועל ידי תושבים נוספים שהגיעו מחוץ למקום. השוטרים ביצעו ירי הרתעה באוויר. בהמשך המתפרעים פרצו לניידות המשטרה וגנבו מתוכן את הציוד, בעוד שאחרים הציתו שתי ניידות שחנו בסמוך. כוחות גדולים הוזנקו למקום להשבת הסדר.

"שוטרי משטרת ישראל פועלים ביישובי החברה הערבית ומוזנקים לכל אירוע ירי. מצב שבו שוטרים המגיעים לתת שירות לאזרחים ולשמור על ביטחונם, ומוצאים את עצמם מותקפים על ידי המון - לא יעבור בשתיקה. משטרת ישראל תפעל במלוא הנחישות ותוך הפעלת כל האמצעים העומדים לרשותה לאיתור ולמעצר של העבריינים, ולהבאתם לדין".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר